facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BilValet i Stockholm

Story

Varmt välkommen till oss! Vi har bilar för alla och alltid till ett bra pris.

Address: Lagervägen 36, 136 50 Jordbro
Phone: 070 141 89 89
City: Jordbro
Zip Code: 136 50


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 14:00


related searches: Bilvalet Enköping, Yrkesfordon Stockholm AB
Reviews
Efter köpet så ser man att utrustning på bilen stämmer inte alls med annonsen många saker funkar inte eller fattas fast de sa att all fungerar utan problem.. rekommenderas ej alls.
Kan verkligen inte rekommendera denna firma, upplevdes mycket oseriösa. Och bilen jag kom för att titta på hade skador och fel som inte beskrivits i annonsen eller över telefon.
De hävdar att det inte är fel på deras bilar men jag har varit och testat rätt många bilar därifrån och gått in på bilens "dator" och där har jag bland annat på flera bilar hittat motorlampor som lyser som man har försökt dölja . Men kör man bilen ett tag så lyser de igen även om man har försökt dölja det. Har en polare som köpte en Volvo med grova elektroniska fel som skulle kostat enligt en mekaniker minst 20 000 att återgärda. Och det var en billig verkstad annars hos en auktoriserad hade de blivit runt 35 000 kr.
Väldigt otrevligt språkbruk från deras säljare, Samuelsson, när jag inte hade möjlighet att gå från mitt arbete för att hämta upp en av deras anställda på tågstationen. De skulle åka ner till Malmö för att hämta upp bilen som jag hjälpte min vän att sälja. Därmed valde jag att ta bort annonsen för att undvika den här typen av köpare. Jag ifrågasätter verkligen deras tillvägagångssätt att göra affärer på och rekommenderar dem ej.
De är riktigt fuskare och när man vill köpa de säger allt är grattiss och det bilen är på bästa sätt, men så fort ni kör ut med bilen ni kommer hitta problem med bil. Efter 10 dagar ni kommer få några räkningen för dem tjänster som ni blivit bjudit av Bilvalet. När man ringer och klaga de diskriminera och säger ni kan inte Svenska eller det är er problem ni kan vara smart och inte vara DUM hur en bilförsäljare få säger det ?!!
Oansvariga!!! Åker ända från Upplands-Väsby med ett litet barn och när man kommer fram så ser man att utrustning på bilen stämmer inte alls med annonsen... Ni har skrivit Bluetooth och motorvärmare och båda hittar man inte i bilen vilken var en av de viktigaste utrustning jag har åkt för och när man frågar säljaren så säger han de kommer upp automatiskt helt sjuk svar som att alla bilar har bluetooth och motorvärmare... Så frågade jag vem gjorde annonsen så säger han min chef som inte fanns på plats för att prata med angående det oansvaret de gjorde och fick slösa en halv dag för att åka fram och tillbaka... Skärp er det är synd att lura folk!
Köpte i fredags en bil av Bilvalet i Haninge. Jag fick snabba svar på mail och det som var avgörande för affären var att flera i personalen på Bilvalet var så hjälpsam och stannade kvar en fredagkväll till 1900 för att slutföra mitt köp. Stort tack för suverän service, den hjälpen hade man inte fått på många ställen. Mohammed från Nynäshamn
Det var en smidig affär med flexibilitet när det kom till att hålla butiken öppen efter att de stängt. Vi köpte en BMW GT 2017 vi är nöjda
Trevligt seriöst bemötande när jag sålde min bil. Ordning och reda på köpekontrakt och betalning! Nöjd med min bilförsäljning!!
Säljaren satt på stolen bara, gick man in på kontoret fick man ett hej. Kund toaletten var skrämmande. Verkar inte så intresserad och sälja.
Comment on this business

Directions to BilValet i Stockholm with public transportation


Lagervägen 190 meters
827
837
842
Armaturvägen södra 200 meters
827
837
842
Rörvägen 310 meters
827
837
842

to add BilValet i Stockholm map to your website;