facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bingsmarkens camping och resort

Bingsmarkens camping och resort

About


Bingsmarkens Camping är en trevlig familjecamping som ligger mellan Trelleborg och Ystad på sydkusten, cirka 10 km söder om Skurup.

Bingsmarkens Camping




Address:
Phone: +4641025664
City: Skivarp


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Råbocka Camping, Borrby strand Camping, Dragsö Camping, Camping Kivik, Löderups camping 2021, Camping se, Tobisviks Camping, First Camp Råå Vallar-Helsingborg
Reviews
En camping som fått en ansiktslyftning 2020 med ny arrendstor. Nu finns restaurang, pool, padelbana och dom har även uppträde där underbar. högsäsongen. Sist men inte minst är stranden helt inderbar
En helg med dåligt väder innebär att det är svårt att ge ett rättvist betyg. Men helt okej o vi kan tänka oss ett besök till. Hade önskat att platserna var uppmärkta o att korten fungerade till toaletterna.
Ändrar betyget vid ett litet senare tillfälle. Endast varit där vid mörker.
Trevlig camping med härlig omgivning.
Alldeles för dyrt att stå en natt. 450 kr då ingick dusch.Havsutsikt?100 kr extra??Det var det inte värt. Annars ok.
Helt ok camping, borde ha en ” indianby” i något hörn för tältgäster istället för att skyffla in dem på överbliven mark där det är stökigt och bullrigt. Personalen är riktigt bra, tillmötesgående och trevliga. Det höjer betyget till 4.
Mycket trevligt camping med uppvärmd pool, bar och restaurang. Mycket musik och underhållning men mestadels ganska lugnt senare på kvällen. Undantag finns men det gör inte mig så mycket. Bättre det händer något .
Comment on this business

to add Bingsmarkens camping och resort map to your website;