facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bio Casablanca

Bio Casablanca

About

Bio Casablanca har öppet 45 min före varje föreställning och stänger när filmen börjar.

Story

Din digitala bio i Karlsborg.

BLI MEDLEM!! stöd vår verksamhet för att bevara bion.

Sätt in 50kr på bg 701-0788

Address: Strandvägen 17, 546 30 Karlsborg
Phone: 050510028
City: Karlsborg
Zip Code: 546 30


Reviews
Mysig biograf, där man åtminstone förr kunde ta en fika innan föreställningen.
Trevlig personal, lätt att parkera precis utanför med bästa sjöutsikten!
En biograf som lär bli svårt o hitta i liknande originalskick, välskött, o engagerad personal, som anstränger sig för att bio o musikupplevelse av olika slag, skall bli nåt man sätter värde på, Bra parkering med vattnet intill, perfekt läge, lätt o hitta för turister som jag, Karlsborg är överallt väl värt ett besök, fin camping, Karlsborgs världsunik anläggning, tom en dc trea står påmilitärområdet, så hela bygden rekommenderas, hälsar Armand från uddevala
En fantastisk biograf driven av en ideell förening till stor del bestående av äldre pensionärer. Modernt ljud och bildsystem, dock är biostolarna av äldre snitt, charmigt men har sina begränsningar i komfort för längre personer. Extra sittkuddar finns för barn/kortare personer då den svaga lutningen i salongen kan göra det svårt att se över raden framför. Möjligt att förboka biljetter via internet. Möjligt med kortbetalning i kassa, dock tar kiosken endast kontanter men möjlighet att ta ut kontanter i samband med kortbetalning finnes.
Jättefin bio i karlsborg som ofta visar filmer när de släpps. Sköna stolar, jättebra 3d glasögon, bättre än på många håll, fin kiosk, jättetrevlig personal. Bra pris på bio. Här har man också satsat på det där lilla extra och visar bl a opera live från Metropolitan New York med paus och då serveras sånt som serveras bör under opera. Typ champagne och snittar men det kan nog variera. Mycket uppskattat. Rekommenderas varmt. Drivs av en förening.
Tycker det är en mysig liten biograf. Något tråkig bildkvalitet dock. Om du väljer att betala med Swish när du köper tilltugg tar dom en avgift för detta vilket är olagligt.
Väldigt bra med tanke på att jag är rullstolsburen. Lätt att komma in och ta sig ut. Dock lite höga trösklar som man får se upp vid. Men inget som förtog själva bioupplevelsen.
Toppen med fin bio i Karlsborg med bra o aktuellt utbud. Kylning o ventilation hade behövts denna varma sommar dock
Bra biosalong,vänlig personal. Önskade bara att den skulle vara öppen på sommaren.
Mysig, gammal biograf. Såg Jan bylund
Comment on this business

to add Bio Casablanca map to your website;