facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bio Cosmorama

Bio Cosmorama

About

Biopremiärer med det senaste tekniken vad det gäller projektorer, ljudkvalite, 2D och 3D, sköna VIP stolar med fotpall och fällbara ryggstöd.

Öppet 30 minuter innan första visningen - se eurostar.se och välj stad: Falköping.

Story

Denna sida ska informera dig som biobesökare till Bio Cosmorama i Falköping. Detta kan vara allt från vilka filmer som går, programblad, störningar, tävlingar, ändringar, nyheter mm. För att reservera och se vilka platser som är tillgängliga får ni gå till Eurostar hemsida: www.eurostar.se och välj Falköping.

Address: Sankt Olofsgatan 20, 521 47 Falköping
Phone: 0515-101 74
City: Falköping
Zip Code: 521 47


Similar places near
Falköpings filmstudio Falköpings filmstudio 0 meter Falköpings filmstudio är en ideell förening som visar kvalitetsfilm. Vi visar film fr...
Reviews
Var kul att få besöka deras nya VIP-rum för första gången. Goa fåtöljer att sitta samt gott om plats i både längs- och sidled. Rekommenderas!!
Underbar liten biograf, just like old times, men med bra ljudanläggning
Jättebra så kul första gången mitt barnbarn var på bio en fantastisk upplevelse för honom.hadr inte helt tro på det men 1 timme å 35 min var han helt betagen.
Vi tittade bio ifrån nya VIP-rummet! Häftigt! God komfort i stolarna och gott om plats i både längs- och sidled. Rekommenderas
En bio som verkligen satsar på att finnas kvar. 2 mindre salonger och en stor. Den ena mindre salongen har bara vip platser Och den andra mindre har vanliga platser. Och den stora har både och. Väldigt trevlig personal oavsett vem som har stått där. Jag hoppas verkligen att de här är en bio som får finnas i många år. Och att den kan bevara sin charm så gott det går.
Ok biograf, ljudnivån var något för hög och vip-platserna var inte värda den extra kostnaden i min mening. Men för en grupp att se en film tillsammans så fungerar den bra.
Bra salong med sköna stolar
Tycker verkligen att biografen har fått ett lyft, och sen några år tillbaka så åker jag aldrig till Skövde längre för att kolla på bio
Mysig salong på 2a vån. bion har 2 salonger. Renoverat och nya stolar. Brant trappa upp till salongen. Allmänt fin biograf med många premiärer!
Fräsch salong med kult utseende utifrån. Dessutom Top Gun på duken. Kanoners
Comment on this business

to add Bio Cosmorama map to your website;