facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bio Metropol

Bio Metropol

About

Biograf i Karlshamn, www.biometropol.se

Story

En riktigt gammal biograf i Karlshamn. Öppnar åter 13 juli efter en omfattande renovering, bl.a. 3D-projektor, ny ljudanläggning, ny filmduk, nya stolar. Kom och upplev film på Bio Metropol som den ska upplevas!

Address: Norra fogdelyckegatan 24, 37438 Karlshamn
Phone: 0454-106 44
City: Karlshamn
Zip Code: 37438



related searches: bio ronneby, bio karlskrona, bio bromölla, bio kristianstad, biograf metropol
Reviews
En mysig biosalong med bra ljud och bild. Trevlig personal och bra service. Dessutom har de riktigt goda popcorn
Vacker biograf. Dåligt urval av filmer. Visar mest actionfilmer och tecknat. Inga guldbaggenomineringar eller oscarsbidrag. Därför dåligt betyg.
Har allt från en bra service till olika typer av filmvisningar och samarbete med övriga kultur som är i denna lilla stad och det är ju en bra idé att alla har en möjlighet att få ga på bio.
Bra ljud och bild. Trevlig personal. Vi var 8 personer i hela lokalen, coronasäkert och helt underbart! Hit kommer vi fler gånger.
En liten BIO, helt ok filmen var inte alls bra, jag själv rekommenderar inte filmen den är inte ens i närheten av skrek filmer, det var mest äckligt film med mycket blod filmen får inga stjärnor alls
En hederlig gammal biograf med rätta känslan och trevlig personal. Förboka biljetter eller köp på plats, med kort eller kontanter. Finns flera toaletter på plats och sittplatserna är sköna i bio salongen. Läsk, vatten, popcorn, godis och annat snax finns till vettiga priser. Fint att vi har en biograf i Karlshamns innerstad!
Fin biosalong men just denna gången va det kallt. Satt o frös i över 2 timmar. Ljudet va inte heller så bra men kan ha berott på filmen. Utvandrarna.
Entrén är enkel och man kan köpa snacks precis innan kassan. Det finns 2 kassor så man inte behöver stå och vänta. Salongen är i prima skick och sittplatserna är sköna. Båda på läktaren och i den nedre sektionen.
Enastående biograf med trevlig, intresserad och kunnig personal. Hög kvalitet på bild, ljud och stolar. God kvalitet på popcorn genom hela föreställningen. Sista stjärnan får de när de sänker ljusstyrkan på utrymningsskylten som bländar.
Fin bio, varit på 2 stora filmer nu, jättekul
Comment on this business

to add Bio Metropol map to your website;