facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Biograf Biopalatset Borlänge Svenska Bio

Biograf Biopalatset Borlänge Svenska Bio

About

Dalarnas största biograf med filmupplevelser av högsta kvalitet.

Story

Biopalatset vid Sveatorget i Borlänge är en multibiograf, invigd 2004, idag ägd av Svenska Bio och tidigare av Sandrew Metronome (2004-2005) samt Astoria Cinemas (2005-2006). Biopalatset i Borlänge är det fjärde byggda Biopalatset som Sandrew Metronome lät bygga i Sverige, efter Stockholm, Göteborg och Malmö. Biografen har 6 salonger med 404 platser.



"Svenska Bios verksamhet bygger på att erbjuda en förstklassig biografupplevelse efter lokala förutsättningar, till cineaster såväl som barnfamiljer, tonåringar som pensionärer. Detta kräver en teknisk utrustning som kan möjliggöra en filmupplevelse utöver det vanliga och ett välgenomtänkt sortiment av godis och snacks - men framför allt vill vi att våra besökare ska känna sig hemma på biografen, och vara stolta över att det finns en Svenska Bio-biograf på deras ort."
Address: Sveatorget Borganäsvägen 48, 784 33 Borlänge (commune)
Phone: 0243-84500
City: Borlänge
Zip Code: 784 33



related searches:
Reviews
Stor variation på hur bra de olika salongerna är, vissa är toppen andra inte. Det samtliga har gemensamt är att de är alldeles för kalla!! Skärp er, man får ju frostskador. Ni måste ju ha varmare i de mindre salongerna än i de större. Kroppsvärmen kommer ju ingenstans om det finns platser till typ 16 personer i rummet. Om ni skulle fixa det skulle betyget bli högre! Och ni borde servera varm dryck.
Det är ett mysigt litet ställe med några stora och några mindre salonger. Godis, popcorn m.m finns. Vi brukar gå 3-5ggr året och dom sköter allt bra. Priserna på godis och det är ju högt men det får man gilla om man vill ha det. Fräscha toaletter. Ligger bra i centrum med restauranger m.m runt!
Hade gett 5 stjärnor om inte ljudet var alldeles för högt för att jag skulle kunna njuta av filmen.
Härligt med bio. Tyvärr på salong 2 som vi satt på vad det ett märke på bioduken i mitten. Hoppas de byter ut den
Bra biograf med gott utbud av aktuella filmer. Lagom stort utbud av godsaker som popcorn, varma chips i olika smaker, godis, läsk med mera. Trevlig personal och fräscha salonger. Ganska lite folk på de filmer vi varit på senaste tiden. Enkelt att boka platser via hemsidan.
Lite sur personal men filmen var bra
Trevlig, fin och sällskaplig miljö. Men kunde dock visa fler filmer och även då för barn.
Bra mysig, personlig Biograf med super service minded personal, allt finns här att köpa till filmen :
Trevligt bemötande, bra utbud av snacks och godis, dryck. Rent och snyggt överallt. Mycket fin vip-salong.
Ljud och bild skulle behöva en uppdatering, bild 6/10 ljud 5/10. Salong 1-3. Salong 5-6 är lite bättre då dom är nyare, dock är de inte många aktuella filmer som visas i dom salongerna tyvärr.
Comment on this business

Directions to Biograf Biopalatset Borlänge Svenska Bio with public transportation


Sahlstedtsgatan 60 meters
154
2
210
3
4
5
73
74
Flexplats 138 Vattugatan 90 meters
Flexplats 139 Målaregatan 100 meters
Västra Porten - Dalen 150 meters
154
2
210
3
4
5
73
74
Borlänge centrum 190 meters

to add Biograf Biopalatset Borlänge Svenska Bio map to your website;