facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Biograf Rio Eskilstuna Svenska Bio

Biograf Rio Eskilstuna Svenska Bio

About

För din bästa filmupplevelse.

Story

Eskilstunas fina biostad med de bästa filmerna.



"Biograf Rio stängde 17 december 2020 då Svenska Bios nya biograf Biostaden i Eskilstuna istället öppnade."
Address: Rademachergatan 19, 632 20 Eskilstuna
City: Eskilstuna
Zip Code: 632 20



related searches:
Similar places near
Royalbiografen Royalbiografen 639 meter En unik mötesplats tillgänglig för alla!
ROYAL Eskilstuna - Biograf & Kulturhus ROYAL Eskilstuna - Biograf & Kulturhus 639 meter En unik mötesplats tillgänglig för alla!
Reviews
Smutsigt mellan stolarna när man fällde ner och skulle sätta sig, äckligt! Sen när hon blippade mina webbköpta biljetter gjorde hon det nära mitt öra så det gjorde ont. Plus att hon var otrevlig när jag undrade hur man gör med biljetterna. Hade fått presentkort men skulle inte betala själv för att gå dit igen!
För att gå fram och tex köpa popcorn, godis etc hade de plexiglas mellan kunden och de själva. Men när de skulle kolla biljetten förflyttade de sig till ett litet bord och var nära kunden ca 50 cm. Vilket var märkligt
Konkurrens utan motstånd blir lagom utmanande! Störde mig när jag gick på barnbio med grabben o ville köpa en popcorn sedan köpa till en mugg för vatten han dricker inte läsk men då skulle de ha fullpris för muggen. Ja sa att jag kunde betala några kronor för själva muggen men de gick inte. Köpte muggen o bad om vatten då de inte fans i maskinen. Blir hänvisad till toan för att få vatten. De e service de! Åker hellre till Västerås för bio.
Reckomenderas INTE. Platserna är otroligt små, benen blir mos av sätet framför, de är låga och dessutom hårda, som om inte det vore nog saknar de dessutom mugghållare. Sen om man får för sig att kolla en film i 3d blir upplevelsen ännu värre, man får ett par uråldriga gröna glasögon som ofta inte funkar och även om de funkar möts man av en grön bild, 3dn i sig är inte särsilt bra heller. Dessutom visar de inte klassiker som resten av landet så man måste åka 1 timme till västerås för att se dem, skulle inte ens vara okej för tio år sedan. Åk inte hit, stödj inte deras fasoner, har fortfarande ont i röven sen igår. Hare skoj.
Stolarna är så trötta. Små och hårda stt man borde få betalt för att stå ut mer än en timme. Ljud och duk är väl också snart 25 år och det är hög tid att renovera eller flytta bion till bättre lokaler.
Standard biograf. Minimalt utbud av snacks. Biosalongerna går från mellanstor ned till på pytteliten. Bästa upplevelse får man definitivt i salong 1 på "plus plats". Dvs, 2 bakersta raderna. Större sittplats. Bra benutrymme de platserna kostar 20 kronor mer. Tyvärr är ljudet i salongerna i lägre mellanklass.
Ett ställe för att se på film. Inte så mycket mera. 6 salonger i olika storlekar. Men det är kanske nya lokaler på gång kanske, fast det har man hört i 10 års tid nu.
Inte en bra bio. Små platser och dyra priser går inte ihop. Samtidigt är det dåliga biosalar; små skärmar, högtalare som ligger assymmetriskt på golvet och filmer som inte alltid är så roliga eller intressanta som de brukade vara på trailers som jag såg innan bion.
Små och mysiga salonger där man ser bra. Toaletten skulle behöva en uppfräschning men funkar. Om du bokar biljetter via webben står koden till toaletten på pdfen och inte i mailet.
Behöver en uppgradering av systemen. Dolby Atmos saknas samt att 3D-glasögonen gör ont på näsan efter 10 minuter. Sist fick dessutom hälften av alla glasögon i salongen bytas ut pga batteritorsk 5 minuter in i filmen...
Comment on this business

to add Biograf Rio Eskilstuna Svenska Bio map to your website;