facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Biograf Royal Köping Svenska Bio

Biograf Royal Köping Svenska Bio

About

Din bästa filmupplevelse sker på bio

Address: Västra Långgatan 3, 731 32 Köping
City: Köping
Zip Code: 731 32


Reviews
Gammal fin biograf med möjlighet att köpa popcorn och dricka.
Skönt att man kunde ha vip platser men diskanten skär genom hela huvudet..
Gick och såg Tårtgeneralen på en måndag kl 14:00, vi hade reserverat biljetter och det men sen när vi skulle gå och se filmen så visade det sig att det var pensionärsbio. Vi fick då typ skäll för att vi hade tagit platserna. Då gick jag in och kollade på SFs hemsida, SF appen, Svenska Bios hemsida och alla möjliga ställen. Det står ingenstans att det är pensionärsbio vid den tiden. Det var inte förrän jag googlade på "Pensionärsbio Köping" som jag hittade någon information om detta på någon hemsida som hette Pro. Gör denna information lättare att hitta eller sluta klaga på ungdomar som vill gå på bio på dagen. Tack.
Sämst. Man kan beställa via Filmstaden men de tillhör inte dem. Fastän logo står på golvet samt att de har en biljettautomat i entrén. Otroligt dåligt utbud på snacks och dricka samt godis. Dessutom jättedyrt. Det enda som var bra med "Royal" var deras VIP sittplatser. Inte speciellt trevlig personal heller, monotona i rösten och allmänt otaggade på sitt jobb. Engångsbesök för min och sambons del. Blir enbart Västerås för oss framöver.
Trevlig personal, rent och fräscht i salongen. Mycket trevligt att ha en väl fungerande biograf i Köping. Att jag får ont i baken efter ett tag beror nog mer på min anatomi än något annat.
Väldigt mysig liten biograf. Finns platser med extra benstöd som är mycket uppskattat!
Vi tittade på en Sunefilm och vi var 5 st i publiken. Hoppas publiken kommer tillbaka så att vår enda biograf får leva vidare ett bra tag till.
Så nöjd! Trevlig personal och fräscha toaletter. Kommer komma igen trots det är en bit :
Bra corona avstånd och koll av covidbevis Super bra film och trevlig personal. Gott med popcorn och vatten
ÄLSKAR dom stora fåtöljerna med fotpall till. De gör hela upplevelsen så mycket bättre och värt varenda krona. Bra temperatur, annars brukar man frysa i biosalonger.
Comment on this business

to add Biograf Royal Köping Svenska Bio map to your website;