facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Biograf Saga Kalmar Svenska Bio

About

Saga i Kalmar är Sveriges äldsta biograf i drift.

Story

Bio

Address: Södra vägen 12, 392 33 Kalmar (Kalmar)
City: Kalmar
Zip Code: 392 33


Similar places near
Biograf Biostaden Kalmar Svenska Bio Biograf Biostaden Kalmar Svenska Bio 808 meter Film på bio är det bästa. Bara här o nu o njuta av en bra film. In the Heights var de...
Biostaden Biostaden 830 meter Mycket Bra biograf överlag! Finns tilltugg att köpa innan man går till salongerna bac...
Reviews
Mysigare än baronen men inte lika bra upplevelse. Inte så handikappanpassat tex för mig som tar lite extra plats men jag kommer gå hit igen om det är något jag vill se.
Att bara få möjlighet att gå på Sveriges äldsta biograf är drift är en upplevelse i sig! Sedan är själva bioupplevelsen bättre än man kan tro!
Säga är Sveriges äldsta biograf som fortfarande är i drift. Trots det är den fortlöpande moderniserad med såväl bekväma stolar som mycket bra ljud. Har just kommit därifrån efter premiären av Mamma Mia 2.
Var och såg Mamma Mia idag. Bra film det som inte var bra. Om man nu visar film på sommaren får man väl för sjutton skaffa någon slags luftkonditionering! Det va ju varmt som i en bastu riktigt dåligt!
Stans i särklass bästa biograf. Sveriges äldsta som fortfarande drivs. Plus att de bästa filmerna verkar förläggas dit. Hyrs och så av Filmstudion som alltid visar kvalitetsfilm.
Alltid en viss kännsla på äldre biografer. Dock inte helt rätt bio känsla gällande ljud och bild. Men jobbigast är stolarna när man suttit ett tag.
Otroligt varmt i salongen så jag fick ta av mig skorna - vilket garanterat inte höjde betyget på upplevelsen för mina grannar! Duken är dessutom ganska liten.
Sveriges äldsta biograf, charmig och mysig. Var just ikväll på bio med min svärfar och fam. Jätte trevligt.
En upplevelse för byggnaden och dekoren. En svunnen tid. Bioupplevelsen är absolut inte från en svunnen tid, men förvänta dig inte störta duken och bästa ljudet.
Denna härliga gamla biograf med sköna fåtöljer och en bra film vad mer kan man begära?
Comment on this business

to add Biograf Saga Kalmar Svenska Bio map to your website;