facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Biograf Saga Mariestad Svenska Bio

Biograf Saga Mariestad Svenska Bio

About

Mariestads bästa biograf

Story

Mariestads fina, nyrenoverade biograf Saga.

Saga invigdes onsdagen den 18 januari 1956 med filmen Pappa Långben med Fred Astaire och Leslie Caron. Bion var en av de första i landet med nya CinemaScop-systemet och hade 453 platser.
Idag har Saga två salonger utrustade med Digital 3D projektor, Dolby Digital och Dolby SR. Biografen har totalt 206 fåtöljer, mycket generöst med benutrymme.

Address: Kungsgatan 1, 542 30 Mariestad
City: Mariestad
Zip Code: 542 30


Reviews
Mycket trevlig och hjälpsam personal. En större salong och en mindre. Finns bra, fräscha toaletter tillgängliga. Du behöver inte oroa dig över att du inte får ta med dig eget snacks för det får du så gärna. Bra att veta är att bion är kontantfri.
Finns inget att klaga på, trevlig personal/chef. Bra utbud på godis.
Otrevligt bemötande från personalen
Bra ljud och sköna stolar
Standard småstads bio med 2 salonger, har många toaletter precis utanför salongerna vilket är ett plus.
En bio med 2 salonger varav den ena är mindre. Jag satt nu på den mindre och hörde tyvärr basljudet från den andra salongen igenom väggarna. Det är en aning tajt med plats i sitsen på den mindre, raden längst ner har dock varsin fotpall. Det är också en linje igenom hela duken som syns men stör inte hela tiden. Det jag minns från den större salongen är bra med plats och mysigt. Oavsett var du sitter i båda salongerna så ser du bra! Det finns en kassa, självfallet popcorn och diverse snacks samt dricka att köpa. Två toaletter om jag minns rätt, fräscha!
Jättebra! Bra service och har goda snacks. Ibland kan jag önska att det var lite fräschare lokaler, men missta inte det med att det är snuskigt. Bara lite omodernt. Sen är det egentligen inte viktigt då man är där för filmens skull.
Lite trevlig retrokänsla. Personalen är inte topptrevliga och fåtöljerna lite låga i ryggen. Dålig tittvinkel på första raderna. Har aldrig varit där när det är fullsatt så jag vet inte om det är tillräcklig gradäng för att barnen ska se filmen med en vuxen framför sig. Men den är närmast hem och det är mycket värt.
En av de sämre biograferna jag vart i. Vissa platser så är känslan att man sitter utanför själva salongen ! Dvs man måste titta vänster hela filmen för att kunna se på filmen .
Trevlig nyrenoverad bio. En aning trångt i foajén fast med en gnutta tålamod funkar det.
Comment on this business

Directions to Biograf Saga Mariestad Svenska Bio with public transportation


Mariestad Nya Torget 140 meters
1
2
Universitetsparken 170 meters
1
Mariestad Hertig Karls torg 240 meters
1
2
500
506
513
514
Musikskolan 260 meters
510
514
515
Blomstervägen 270 meters
1
500
513

to add Biograf Saga Mariestad Svenska Bio map to your website;