facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Biograf Saga Mjölby Svenska Bio

Biograf Saga Mjölby Svenska Bio

About

Filmen är alltid som bäst på Sagabio

Address: Stora Torget 2, 595 30 Mjölby
Phone: 0709599788
City: Mjölby
Zip Code: 595 30


Similar places near
Sveriges Fågel Sveriges Fågel 1 km Välkomna alla här
Reviews
Min barndoms biograf som åldrats men nya stolar och ny teknik. Gillar att det är in i foajén biljettkontroll och sedan är man inne i salongen. Stort tack till ni som driver detta!
Fint att kunna ha en bio i Mjölby. Alltid trevligt bemötande när man kommer dit! Städat och fint.
En gammal fin klassisk biograf. Här såg jag min första film med morsan. A Sound Of Music. Inte var jag mer än fem år möjligen. Jag satt på en kudde som modern tog med sig hemifrån - de flesta i min ålder vet nog att familjen bodde över Saga-bion, och ovanför oss bodde mina morföräldrar. Kommer ni ihåg Eldbrants lilla kiosk osäker hur namnet stavas och inte att förglömma Basar- Andersson, ej heller gamla fina Ritz på hörnet. Förstår fortfarande inte varför Ritz inte blev kulturförklarat. Jag somnade tillslut på kudden och minns ur suddig sömn hur min mor bar upp mig. Good old days. Så många filmer som man sett här och drömt sig bort för en kväll ändå. Bra ljud och bild. Ljudet var så högt att jag inte behövde använda mina hör-apparater. Vad vi såg för film? DUNE. Samma film David Lynch gjorde 1984.
Välskött bio med känsla av 50-60 tal. Nya sköna stolar. Bra filmutbud!
Trevligt bemötande. Fin liten gammal biograf. Rekommenderas.
Mysig biograf men sjukt osköna stolar! Trånga och för låga i ryggen. Ljudet var extremt högt.
Väldigt charmig bio i härlig 40-50tals känsla. Mjuka och sköna fåtöljer, bra benutrymme, riktigt bra ljud och bild samt mycket trevlig personal. Det enda som egentligen saknas är dricka-hållare men det är av mindre betydelse.
Mysig bio med gammaldags stil. Sätena har mjuk stoppning och kort ryggstöd. Väldigt sköna säten från början men det blir jobbigt att sitta i dom en längre tid. Det blev också väldigt varmt under en 3 timmars film. Ljud och bild är bra. Något lägre lutning i salongen gör det svårare att se för de korta.
En av få fint bevarade biografier i landet, en riktig klassiker och dessutom med en enormt driven platschef, kämpa på Janne. Du om någon kommer att lyckas med detta.
Jättemysig biograf med mycket bra ljud och bild. Rekomenderar biobesök där även de större filmerna. Sköna stolar att sitta i och fina popcorn allt för en bra stämmning. Njut!
Comment on this business

to add Biograf Saga Mjölby Svenska Bio map to your website;