facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Biograf Spegeln

Biograf Spegeln

Story

Spegeln är en art-house biograf med bar och bistro som visar kvalitetsfilmer från hela världen. Förutom den dagliga repertoaren erbjuder vi direktsända operor och teater, skolbio, knattebio, Cinemateket, samt lokalt arrangerade filmfestivaler. Biografen drivs sedan hösten 2007 av Folkets Hus och Parker.



"Malmös serverade biograf som erbjuder film och matupplevelser i tre unikt inredda salonger; alla med egen bar! Vi visar allt från 80-talsklassiker till nya storfilmer, men det som gör oss till Spegeln är våra populära specialvisningar. Vi arrangerar Sing Alongs, galapremiärer, frukostbio, maratons och quiz med mera.Spegelns kök inspireras av europeiskt mat som lagas med färska råvaror. Vi erbjuder både större och mindre rätter och har ett brett öl- och vinsortiment."
Address: Stortorget 29 , Malmö 211 34, AB, SE
Phone: +46 40 12 59 78
es.nlegepsfargoib@nassak
City: Malmö
Zip Code: 211 34



related searches: bio malmö, panora malmö, bio rio eskilstuna, bio roy, sf bio malmö, bio stockholm, bio rio stockholm, bio rio program
Reviews
Så här skulle fler biografer vara! Mysig miljö, mycket filmkuriosa och historia. Dessutom kan man både äta och dricka i salongerna där det är gott om plats och bord till varje stol. Att det även finns möjlighet att hänga upp ytterkläder i salongen alternativt i anslutning till salongen gör det hela ännu bättre.
Mycket trevligt ställe för att se en bra film i mysig och klassisk miljö. Bra service och sortiment i baren! God öl, saknar dock alternativ på fat. Hade kunnat få högre betyg om ljudet varit "maffigare". Barnen gillade även stället. Kan rekommenderar ett besök här!
Bästa stället i Malmö! Det är alltid en upplevelse att komma hit, och mysigt att kunna dricka ett glas vin till filmen. Maten är alltid god och servicen bra.
Fantastiskt att man kan få dricka lite gott bubbel , vin eller T.o.m en Negroni. Serveras mat och snacks. Även att det finns en bar inne i salongen så att man snabbt kan få påfyllning
Häftigt med en vuxen bio där man kan köpa vin, öl, bubbel och mat! Och det lilla bordet med lampa bredvid stolen.... Mysigt!
Riktig mysig bio. Om man inte har varit där innan då rekommendera jag stället. Det är verkligen ett eller flera besök värt.
Malmös bästa biograf med kvalitéfilmer, och en fantastiskt vacker art deco stil. Filmurvalet är utmärkt, det finns en fin servering med fika och nyligen har de lanserat en ny koncept : en salong med bord och en bar! Man kan dricka och äta nästan som hemma men njuta av den fina biokänsla.
Underbart koncept: RIKTIG BIO med kvalitetsfilm i kombination med god mat och dryck. Dessutom i estetiskt tilltalande miljö och med nöjt avspänd publik.
Mycket trevlig upplevelse. Fint med bar inne i salongen. Billiga priser
En mycket mysig biograf där man kan se repertoarfilmer, klassiker och nysläppt med ett glas bubbel och en bit mat/tilltugg. En upplevelse som är mer än bara filmvisning.
Comment on this business

to add Biograf Spegeln map to your website;