facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Biografteatern Flora i Sjöbo

Biografteatern Flora i Sjöbo

About

Biografteatern Flora byggdes vid krigsutbrottet år 1939. Byggherre var marmorhandlare i trakten och detta påverkade biografens inredning, som till stor del består av marmor. Foajén är ursprunglig med marmor av olika typer på väggar och golv.

Address: Idegatan 5, 275 80 Sjöbo (commune)
Phone: 0416-102 10
City: Sjöbo
Zip Code: 275 80


Reviews
Vi satt längs bak där är gott om plats för benen vilket är bra för mig, men tyvärr så drog det väldigt kallt om benen frös som bara den men det blir fler besök trevlig personal.
Grym biograf, trevlig biografvärd som hjälpte oss att hitta de bästa platserna. Bra bild och ljud, man tror inte att man är i lilla Sjöbo.
Du möts av en gammal entré av marmor för att sen gå in i deras rymliga biosalong med stora sätten som är mycket bekväma. Uppdaterad med väldigt bra surround ljud så du faktiskt känner av det. Där finns tvåsitsiga soffor med mughålare i mitten av salongen om man verkligen vill ha det bekvämt och mycket utrymme. Priset är något lägre mellan 90-120kr beroende på om det är 3D eller inte.
Mysigt biograf men dålig information om deras ”ungdomskväll” som invaderar hela biosalongen. Kan vara bra att uppmärksamma detta så att man vet att man ska dela biosalong med ett 30-tal unga tonåringar som pratar under filmen. Inte värt 120kr per biljett i den miljön. Synd när man vill stödja det lokala.
Mysig liten biograf. Bra soffor, satt i en sådan m en vän. Bra med utrymme till de andra stolarna/sofforna.
Trevlig personal och bra bild och ljud. Bekväma fåtöljer också och det brukar inte vara mycket folk där vilket är skönt.
Billigt, sköna säten och gott om benplats. Bilden är dock inte lika fin som dom större men helt ok.
Trevlig, lagom stor biograf. Ok stolar Service med nya filmer.
En rand i duken störde bioupplevelsen. I övrigt är det en trevlig liten biograf som är något billigare än de närliggande alternativen.
Älskar att gå på bio här.
Comment on this business

to add Biografteatern Flora i Sjöbo map to your website;