facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Biredskapsfabriken

Address: Haddebodavägen 4, 545 30 Töreboda
City: Töreboda
Zip Code: 545 30


Similar places near
Kalaskungen Kalaskungen 95 meter Kalaskungen! Trubadur och DJ. Underhållning för en helkväll! Uthyrning av ljud oc...
Brovaktarstugan Töreboda Brovaktarstugan Töreboda 113 meter Där går bra att sova + mitt i centrum, men inget mysigt ställe precis
Äventyrs Golfen Äventyrs Golfen 229 meter Fin bana i trevlig miljö nära kanalen. Vi var där en väldigt varm sommardag. Finns li...
Epokernas Antik & Möbelrenovering Töreboda Epokernas Antik & Möbelrenovering Töreboda 255 meter Fantastiskt massa fina saker!
Tess of Sweden Tess of Sweden 257 meter En TESS of SWEDEN-design är "clean" för att synas bra på håll, men också detaljerad n...
Vinlistan Vinlistan 348 meter TÖREBODA
Wildpaint_uf Wildpaint_uf 357 meter
Ateljé Hilda Matilda Ateljé Hilda Matilda 394 meter Egengjorda Betongalster, unika presenter, gammalt blir nytt, pyssel Välkomna!
Slammer.se Slammer.se 408 meter Import av officiella t-tröjor. Punk- och filmmotiv.
Töreboda Töreboda 533 meter 特勒布达市(瑞典文:Töreboda kommun)是瑞典西部西约塔兰省的一个自治市。其治所位于。外部链接 特勒布达市-官方网站...
Wentzels By Mimmi Wentzels By Mimmi 548 meter Mycket trevlig ställe att göra inköp hos har lite av varje,
Regnbågsyoga Regnbågsyoga 554 meter Mjuk och lugn yoga med andningsövningar, meditation , lång avslappning för att stilla...
Kanalskolan Kanalskolan 578 meter Mycket bra är här.
Töreboda Missionsförsamling Töreboda Missionsförsamling 619 meter BÄSTA KYRKAN MED LED LAMPER O PROJEKTOR O HELE KÖRET! BÄSTAAAAAAA!
Sanoma Utbildning Sanoma Utbildning 657 meter
Töreboda Municipality Töreboda Municipality 671 meter Töreboda Municipality is a municipality in Västra Götaland County in western Sweden. ...
Reviews
Otrevligt kundbemötande- saknar servicekänsla.. Beställde för 120 kr.. pga av miss i levensuppgifter kostade det oss över 400 kr med alla frakter, emballage "order under 200 kr påslag"- FÖR VAROR VI ALDRIG FICK KOMMER ALDRIG MER ATT HA MED DETTA FÖRETAG ATT GÖRA :/
Har inte besökt butiken, utan endast använd webshopen. Det stora utbudet är ett plus. När man beställer får man inte veta fraktkostnaden, utan endast att det är "till självkostnadspris" med "det billigaste alternativet", vad det nu betyder. Beställde en honungsrörare och honungskakor. Den som slog in paketet såg det säkert som en konst att paketera det så inbrottssäkert som möjligt - det tog 20 minuter att få fram innehållet på ett civiliserat sätt. Kanske liiite onödigt att använda metertals med bredtejp för ett 10x10x100 cm stort paket?
Jag beställde vax och fick fel mått. Dom orkade inte ens kolla om det var rätt mått eller inte utan det var nog jag som hade beställt fel.... Ett halvår senare och jag har inte ens fått tillbaka pengarna.
Bra utbud, ganska dyrt, många okunde i personalen, märkliga öppettider, fin butik annars men har en del förbättringspotential.
Ångrar att jag inte läste recensionerna innan jag beställde. Extrem leveranstid, lång tid innan svar. Inget speciellt trevligt bemötande på telefon och när man äntligen tror att grejerna kommit iväg så visar det sig att det bara är en vara. Absolut inget företag man behöver handla ifrån. Det finns många betydligt bättre.
När man beställer varor från detta företag framgår inte alla kostnader tydligt innan köpet görs. Det står endast att frakt och "självkostnadspris för emballage" tillkommer. Dessa dolda kostnader är oskäliga, ca 500 kr tillkom vid en beställning på 400 kr. Så man blir vilseledd som kund i och med att det oftast blir mycket dyrare än att handla av ett seriöst företag. Detta ofog är också på gränsen till olagligt, då det i distansavtalslagen tydligt är angivet att kunden ska informeras om samtliga tillkommande kostnader innan köp. Alltså inte bara att de förekommer, utan även det faktiska beloppet.
Har handlat kuppaket och tillbehör till rabatterat pris som nybörjare. Stor och fin butik som har allt. Kunnig, hjälpsam och trevlig personal.
Har aldrig varit med om så otrevligt bemötande någonsin..... Sedan när dem har skickat fel så blir det jag som skall bevisa felet och ligga ute med pengar. Nej, aldrig mer denna butik!!!! Trodde det var bra priser när jag jämförde, men det tillkommer det ena efter det andra. Har till och med betalat för emballage, och varje sändning har ändå skickats med gamla kartonger från Kina med skiten plast som fyllmaterial inuti.... Nej, välj ärliga butiker med schysst bemötande! Det blir billigare i slutändan.
Bra service. Snabb leverans, Enkelt att beställa, Billig frakt. Rättar fel utan att jag påpekat det. :. Noterar att flera klagar på frakten och misstänker då att man köpt något tungt och skrymmande. De flesta vet att frakten. blir dyr då men de gånger jag handlat så har ett billigare alternativ används än jag kan få så jag klagar inte.
Beställde lite varor för ett tag sedan hos Biredskapsfabriken. 655kr inklusive moms skulle det gå på. Fick en faktura på 1611kr. Frakten skulle kosta 600kr exsklusive moms. Blev minst sagt förvånad. Frakten blev orimligt hög och sockret kostade gud vet hur mycket Ringde dom och försökte meddela att det vore schysst om någon från biredskapsfabriken kunde förmedla mig att frakten kostar lika mycket som hela beställningen. Fick till svar att det är mitt ansvar att ringa upp och kolla hur mycket frakten blir innan jag gör beställningen. Summa summarum aldrig mer Biredskapsfabriken.
Comment on this business

to add Biredskapsfabriken map to your website;