facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Birkas

Birkas

About

Birkas är ett företag med lång erfarenhet av projekt inom bygg- och anläggning. Vi åtar oss uppdrag i hela Östergötland

Story

Vill ni bygga nytt, bygga till eller bygga om? Ett nytt garage eller ett uterum? Kanske en ny altan eller ett takbyte?
Vi renoverar fasader och utför målning på större och mindre fastigheter. Om ditt badrum/våtrum behöver fräschas upp så kan vi hjälpa dig. När det är dags att byta fönster eller dörrar så gör vi även det.
Vi är ett byggföretag med lång erfarenhet, 2014 färdigställde vi mer än 350 projekt i Östergötland. Vad som än behöver göras - vi ser till att arbetet går problemfritt och blir färdigt till utlovad tid. Våra drygt 40 yrkeskunniga medarbetare är redo att förverkliga era drömmar!

Address: Box 94, 597 22 Åtvidaberg
Phone: 070 383 44 61
City: Åtvidaberg
Zip Code: 597 22



related searches: Birka måleri, Birka webshop, Birka kaminer
Similar places near
Mannes Bygg Mannes Bygg 807 meter 3 gånger fick de göra om köket för att stoppa draget på golvet, och de lyckades inte ...
Lågenergihus i Sverige AB Lågenergihus i Sverige AB 3 km Energieffektiva villor och kedjehus på totalentreprenad
Reviews
Stora brister i arbetet både utvändigt och invändigt. Väldigt många omtag, trots detaljerade ritningar och nedskriven information om hur det ska se ut. Känslan är att väldigt många personer är inblandade, och de levererar resultat med väldigt olika kvalitet. Lång utdragen process med mycket anmärkningar och lång tid för att de ska komma och fixa. I slutändan har vi valt att ta in en annan byggfirma för att försöka åtgärda alla brister, vilket har gjort renoveringen betydligt dyrare än vi tänkt från början. Kan tyvärr inte rekommendera denna byggfirma.
Bra bemötande!
Comment on this business

to add Birkas map to your website;