facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Biserica Betel-Suedia

Biserica Betel-Suedia

Story

Biserica Penticostala Româna Betel Åstorp-Suedia a luat fiinta in anul 1990 din dorința a mai multor familii creștine stabilite în Suedia în orașul Åstorp și împrejurimi. Dorința acestor familii creștine este de a se aduna împreuna pentru a-L glorifica pe Dumnezeu.

Suntem azi aici în aceasta parte a lumii ca să traim ca si creștini mântuiti prin jertfa Domnului Isus Cristos de la Calvar, motivand și pe altii la aceasta si pastrând credința data sfinților o data pentru totdeauna, trăind în învatatura apostolilor,în legatura frateasca, în frangerea pâinii și in rugăciuni, conform F.A 2:42-47.

Address: Esplanaden 12, 265 35 Åstorp
City: Åstorp
Zip Code: 265 35


Similar places near
Åstorps kommun Åstorps kommun 165 meter Åstorps kommun ligger där Söderåsen börjar. Kommunen gränsar till bland annat Helsing...
ABF Nordvästskåne ABF Nordvästskåne 379 meter ABF I Åstorp är verkligen ditt man ska vända sig om man vill lära sig något nytt elle...
Reviews
Många fina minnen.
Översatt av Google En välsignad kyrka, där Guds närvaro känns ! Prisa Gud för den gemenskap jag hade med bröderna. Oförglömliga minnen! Original O biserica binecuvântată, în care este simțită prezent Lui Dumnezeu ! Slava Domnului pentru părtășia pe care am avut-o cu frații. Amintiri de neuitat!
Översatt av Google Ära till Herren Jesus Kristus Original Slava Domnului Isus Hristos
Comment on this business

to add Biserica Betel-Suedia map to your website;