facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bistro Burs

Bistro Burs
Address: Burs Gajbjänne 220 , Stånga 623 49, I, SE
Phone: +46 73 670 61 96
City: Stånga
Zip Code: 623 49



related searches: Bistro Burs Facebook, Vintagebutiken Burs
Reviews
Fantastisk upplevelse med musikquiz mitt ute på landsbygden. Maten var helt okej Mat: 3/5
Väldigt mysigt ställe med god mat. Av en slump var vi där samma kväll som Mårten Lärka hade spelning. Annorlunda men trevlig musik.
Super god mat och trevlig personal. Kan verkligen rekommendera Barnvänlighet: Finns lite leksaker som roar barn. Tillgänglighet för rullstol: Finns ramp
Fantastisk mat av ofta lokala produkter samt mycket trevlig personal. Maten skulle inte skämmas för sig i någon storstad. Sambon åt chevre sallad på lokala betor och jag åt pulled pork. Allt var otroligt vällagat och i väl tilltagna portioner. Gott utbud av dryck, främst öl, samt lokal glass, etc. Rekommenderas om du är i närheten!
Otippat att jag skulle äta kanske livets godaste röda currygryta/-soppa här, men så var det. Dessutom vegansk! Fint ställe som dessutom hade mkt trevligt fika varav det mesta var veganskt även det. Hit kommer jag igen!
En miljö att njuta i. Med lagom blandning av punk och feminism, finns det plats för din åsikt. Personlig service av mycket trevlig ägare!
Fräscht! Smarrigt! Trevligt! Tog en Reuben-macka, med oxbringa och surkål. Mätta och belåtna cyklar vi glatt vidare mot nya trevliga stopp på vägen.
Trevligt ställe som har många live spelningar av olika band på sommaren. Avslappnad miljö.
Fint med en hemtrevlig krog utanför "storstråken" Här är atmosfären gemytlig, ÅK HIT!
Mysigt ställe med jättetrevlig personal och god mat! Älskar atmosfären
Comment on this business

to add Bistro Burs map to your website;