facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bistro Sågen

Address: Skälvik Svartsö, Värmdö
City: Värmdö


Reviews
Supertrevligt ställe! Trevlig personal, bra mat och kul/spännande inredning/lokal. En gammal såg… väl värt ett besök. Ev lite snåla förrätter. Men gott!
En skärgårds bistro i häftig miljö. Fantastisk personal som gör vistelsen till en fröjd! Den rökta laxen på en bädd av färskpotatis med knapriga bönor och annans smarrigt kan varmt rekommenderas! Stort plus för en genomgående avslappnad och skön stämning som på ett mycket positivt sätt lyfter besöket!
En lite oväntat pärla med god mat, somriga drinkar och bra service.
Bra och genuint ställe för mat i skärgården. Priser som är bättre än vissa ställen på fastlandet. Och då är alla råvaror från ön eller närliggande öar. Superbra mat och dryck. Varierat utbud av alla rätter. Om något skall vara konstruktivt så saknades grillbestick vid bordet till planksteken.
Sååå mysigt! Bord utspridda huller o buller. Bra avstånd. Trevlig personal. Jättegod burgare
Det här blev inte bra. Vi har suttit och väntat i timmar på service. Maten var kall eller som bäst ljummen när den kom in. Anledningen till tre stjärnor är för att all personal var väldigt trevlig och drinkarna var helt outstanding! Jag kanske ger det en chans till i framtiden, men jag längtar inte.
Har besökt både sågen och krogen. Bistro sågen är helt ok. Trevlig personal, kul miljö, trevligt informellt. Men helt ärligt var maten ganska medioker. Åt hamburgare,och dessa måste ha gjorts ett bra tag i förväg. De var ytterst torra. Ska man välja en krog så är det Svartsö krog som gäller. Visst lite dyrare, men maten är på helt annan nivå.
Fantastiskt god mat. Längesen vi åt så bra. Vackert upplagt och vaken trevlig personal. Vi kommer tillbaka
Fantastiskt god mat…vi åt lax o grissida på planka. Väldigt trevligt och annorlunda ställe. Trevlig personal och bemötande var bra <3
Alltid ett nöje! Kommer hit minst en gång per år - fantastiskt läge och service! I pr blev det en bastu med. Rekommenderas starkt!
Comment on this business

to add Bistro Sågen map to your website;