facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bite Line City

Story

Bite Line City i Sundsvall är den första restaurangen i kedjan, och öppnade redan 1999. Här finner du en familjär amerikansk sportbar, där du bland annat kan njuta av amerikansk mat, sport och en stor tacosbuffé varje kväll.

”When you’re looking for the perfect place to combine good friends, food and your favourite game, you’ll find it at Bite Line City. Located in the centre of Sundsvall City you can’t find a better spot to have the perfect time. Catch all the sports action on one of our big screens.

We are sure to have all your old and new favourites with one of our beers and drink.”

Välkommen till Bite Line City!



"Bite Line i Sundsvall öppnade redan 1989. Här finner du en familjär amerikansk sportbar, där du bland annat kan njuta av amerikansk mat och sport. Sedan 1989 levererar vi mat med våra egna matbud inom Sundsvall."
Address: Köpmangatan 20, 852 31 Sundsvall
Phone: 060610029
City: Sundsvall
Zip Code: 852 31


Opening Hours

Monday: 10:30 - 22:00
Tuesday: 10:30 - 22:00
Wednesday: 10:30 - 23:00
Thursday: 10:30 - 23:00
Friday: 10:30 - 23:00
Saturday: 12:00 - 23:00
Sunday: 12:00 - 22:00


related searches: biteline sundsvall centralstation, pizza hut sundsvall, bite line meaning
Similar places near
Bastard Burgers Sundsvall Bastard Burgers Sundsvall 334 meter Supergoda, fräscha burgare och dressing, tar alltid vegetarisk med halloumi och den ä...
O'Learys O'Learys 430 meter Helt OK mat, just vår quesadillas var kalla inuti, men fortfarande helt OK. Lite oeng...
E Street E Street 632 meter Absolut sämst. Skulle fira min systers 30-års födelsedag men visade sig att Estreet v...
Strike Club Strike Club 2 km Trevligt ställe med många möjligheter för underhållning. Trotts den nya anläggningen ...
Reviews
Bästa servicen jag fått på länge! Gjorde en pizzabeställning på tåget mellan Åre och Sthlm där personalen mötte upp och levererade pizzorna i Sundsvall på perrongen. Vi kunde avnjuta den goda maten på vår fortsatta resa mot Gävle. Helt klart en service långt över man kan förvänta sig. Pizzorna var dessutom top notch!
Inte så smakrikt. Hade kunnat vara något mer tillbehör för priset.
Var där och åt idag, beställde oxfilé. Min bit som jag fick innehöll senor. Själva köttbiten smakade inte alls bra, smaken kan jämföras med rå köttfärs. Inte nöjd alls då man betalar 300kr och får detta. Samt att kompensationen endast var 10% när det knappt gick att äta köttet, för det smaka så konstigt och var senor i den. Vill ni äta finare mat i samma prisklass som de här, så gå någon annanstans.
Jättegott med pizza finns både med vitlökskorv o köttbullar.
Otroligt lång väntetid, vi hade med oss en 1åring som vi ville ha ut maten fortare till då vi var på genomresa och alla var hungriga. Men tyvärr så väntade vi i över 45 minuter på maten och min sons mat kom ut sist. Maten var god men inget wow med tanke på väntetiden. Det var 4 sällskap i restaurangen så kändes inte fullt...
Medioker lokal med en pikant doft av spya och klibbiga golv. Menyn innehöll till 80% överstrukna priser. Pizzadegen var faktiskt en panpizza och inte den klassiska dubbeldeg pizzan, plus poäng. Smaken var besk och lämnade mycket att önska efter. Långsam service, underbemmanat.
Pizzan är alltid supergod. Väldigt varierande kvalitet på annan mat. Beställde club sandwich idag och fick peta bort kycklingen som var så jädrans salt och överstekt. Andra gången det händer nu. Man blir ju besviken.
Var dit och åt middag,på impuls.Var inget problem att få ett bord,vi var 2 vuxna&ett barn.Bra service,trevlig personal.Och extra plus för menyn till barnen,som dom dessutom kan få rita på med kritor,medans man väntar på maten.Vilket gör väntan på maten,roligare.Borde flera restauranger ta efter tycker jag. Var rent,snyggt och fint i restaurangen,luktade gott.Och toaletten var fräsch.
Servitören verkade vara I sin egen lilla värld darför fick vi fel storlek i våra pizzor och hemburgare. Maten var gott men det tog lång tid och golvet var klibbigt.
Tyvärr fick vi vänta över 1timme och 30min på maten. Kändes inte okej då restaurangen inte ens var fullsatt. Ingen ursäkt och ingen förklaring, tråkigt.Mat: 5/5
Comment on this business

to add Bite Line City map to your website;