facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Biwi Bygg AB

Biwi Bygg AB

About

BiWi Bygg skall vara det byggföretag i Växjö med omnejd som kunden väljer för kvaliteten, trovärdigheten och bemötandets skull.

Story

BiWi Bygg grundades 1995 av Clas Birgersson och Mathias Winberg.
Ambitionerna har sedan starten varit att erbjuda våra kunder ett brett
utbud av tjänster, hög kvalité och god service. Företaget har under åren sakta men säkert expanderat. I dag är vi 23 personer på företaget. Att göra affärer med oss skall vara förenat med trygghet, god service och en familjär känsla.
Vi är verksamma inom två områden, byggentreprenad och fastighetsförvaltning. Gemensamt för dessa är att våra kunder kan vara säkra på att vi arbetar med deras bästa i självklar fokus.
Vi tror på långsiktiga relationer och sundhet i alla processer. Att göra affärer med oss skall vara förenat med trygghet, tydlighet, god kvalité och rätt produkt i rätt tid.
BiWi Bygg innehar R-licens, vilket innebär att vi är ett rekommenderat företag. I allt vårt handlande strävar vi efter att uppträda så professionellt och korrekt vi kan och göra det på ett sätt som bidrar till ett utökat förtroende för affärsverksamheten och näringsliv hos allmänhet, beslutsfattande myndigheter och media. Läs mer på R-licens.se

Address: Brändabacken 5, 35573 Gemla
Phone: 047067800
City: Gemla
Zip Code: 35573



related searches: Biwi bygg ab gemla age, GBJ Bygg
Similar places near
BiWi Plåt AB BiWi Plåt AB 0 meter Kan starkt rekommendera BiWi Plåt. Behöver du en plåtslagare i Växjö så ring dem....
Reviews
Rekommenderar dom varmt. Mycket kunniga och duktiga på det dom göra
Comment on this business

to add Biwi Bygg AB map to your website;