facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bixia

Bixia

About

Här kan du läsa nyheter, tips och ställa frågor direkt oss. Vi svarar inom 24 timmar på vardagar.
Läs mer om oss och vår policy under Välkommen till Bixia på Facebook.

Story

Vi är ett elhandelsföretag som vill öka andelen närproducerad el från förnybara energikällor tillsammans med dig. Lämna gärna synpunkter, förslag, kritik och beröm i stort som smått här på vår Facebooksida.

Bixia är ett elbolag som arbetar med att öka andelen närproducerad el från sol, vind och vatten. Vi är redan idag ett av de elhandelsbolag som köper in störst andel förnybar el från över 1200 närproducenter och ännu mer ska det bli i framtiden.

Alla våra privatkunder är, via Bixia Miljöfond, med och bidrar till mer närproducerad el. Det betyder el som produceras i Sverige från förnybara källor såsom sol- och vindkraft, biomassa och småskalig vattenkraft.

Vi är ett fristående elhandelsföretag som ägs av sju regionala bolag, vilket ger oss stark lokal förankring. Genom vårt dotterbolag Bixia Energy Management har vi egen krafthandel på Nord Pool sedan 1999.

-= Våra inlägg =-

De inlägg vi publicerar rör saker vi gillar, saker vi tycker är viktiga och saker vi gör på Bixia. Vi vill alltid ha dina åsikter och ibland frågar vi efter dem. Vår kundservice och representanter från andra delar i företaget hjälps åt att svara på dina frågor. Vi svarar inom 24 timmar på vardagar.

Personliga ärenden kan, för att skydda dig, flyttas från vårt öppna flöde till privata meddelanden, telefon eller mail. Kontakta oss därför på något av dessa sätt när ärendet kräver personliga uppgifter. Med personliga uppgifter menar vi personnummer, kundnummer, lösenord eller andra känsliga uppgifter som inte bör lämnas ut öppet.

-= Vad vi förväntar oss av dig som besökare =-

Vi tolererar inte inlägg och kommer att plocka bort inlägg som:
• är nedsättande eller kan upplevas som stötande av andra besökare
• är bedrägligt, vilseledande eller olagligt
• på något sätt syftar till personangrepp, t ex genom ras/etnicitet, religion, kön, nationalitet, utseende eller politisk övertygelse
• innehåller personlig information som vi värderar som känslig
• är irrelevanta för aktuellt ämne
• avsiktlig stör diskussionen
• genom länkar syftar till att dra trafik till en webbplats när detta inte är relevant för diskussionen.

Vi förbehåller oss rätten att stänga av användare som inte följer våra riktlinjer ovan.

Mission

”En förnybar elmarknad för ett hållbart samhälle” betyder för oss en hel värld som drivs framåt av förnybara energikällor från sol, vind, vatten och biomassa. Då måste man ta vara på alla chanser man får. Vår drivkraft är därför att arbeta med så många lokala producenter av förnybar energi som vi bara kan. Redan idag samarbe­tar vi med över 1800 närproducenter och tillsammans har vi skapat en stark plattform från vilken vi kan erbjuda alla våra privatkunder förnybar el från deras egna hemtrakter.

Products

Elavtal, närproducerad el, solel, Vindkraftsaktier. Läs mer på www.bixia.se

Address: Brogatan 1, 581 15 Linköping
Phone: + 46 771-60 30 30
es.aixib@ecivresdnuk
City: Linköping
Zip Code: 581 15


Opening Hours

Monday: 09:00 - 20:00
Tuesday: 09:00 - 20:00
Wednesday: 09:00 - 20:00
Thursday: 09:00 - 20:00
Friday: 09:00 - 18:00


related searches: bixia energy management ab, tekniska verken, bixia chinese
Similar places near
Grebo El Grebo El 1 km Bästa elfirman i Linköping bra killar bra chefer gör alltid ett bra jobb och blir det...
GFSOL AB GFSOL AB 10 km GFSOL - Solceller på varje tak! Vi projekterar och monterar solceller på ditt tak när...
Reviews
Ja, då blev man lurad igen av Bixia när dom rekommenderade Bixia Framtid som avtal till mig när jag pratade med kundtjänst. Elen blev dyr och lång uppsägningstid på avtalet 12 mån. Tyvärr litade jag på kundtjänst, men efter repotaget i Corren 17 maj 2023 så vet jag att jag gick på en nitlott
Katastrof, hamnade i precis samma situation som Johan som skrivit här, efter samtalet blev jag uppringd i en kundundersökning där de frågade om jag skulle rekommendera dem till någon av mina vänner. Delar svaret med er, NEJ
Fick nöjet att prata med en lite hetsig Linnea på kundsupport efter 1 tim och 30 min väntetid. Storyn går såhär jag hade inte gjort något aktiv val när de var dags att förnya avtal och automatiskt får man då deras sämsta och dyraste avtal som de så fint kallar Bixia Framtid, när man sedan vill gå ur det här avtalet måste man betala en straffavgift för 1 år fram i tiden från och med det datum du vill säga upp avtalet. Jag ifrågasatte detta och frågade om det är korrekt och Linnea svarade stolt ja att de har försökt kontakta mig via brev och man som betalande kund får skylla sig själv om man ej gör något aktivt val. Lite kritik får man inte heller ge för då slänger de på luren. Håll er borta om ni ej vill ha otrevliga överraskningar! MVH
Varning! Ett riktigt skumraskföretag som vägrar följa konsumentlagstiftning om distansköp trots att det uttryckligen står i deras "avtal". Affärsmodellen tycks gå ut på att lura fast kunderna i usla avtal under hot med avgifter för att avsluta. De undviker att överlämna relevant information till kunden i syfte att lura kunderna in i nya avtal. Undvik Bixia till varje pris och ta alla tvister via Allmänna Reklamationsnämnden.
Funkar bra sålänge du inte behöver ha med kundcervice att göra, men deras kundcervice är totalt underbemannad och super ineffektiv, på telefon kommer man inte fram och via mejl tog det 6 dagar att få svar på en enkel fråga.
Lurar kunder med dolda avtalsvillkor och straffavgifter för att byta leverantör. Se upp!
Alltid haft autogiro, helt plötsligt skickas pappersfaktura som går hela vägen till kronofogden, 180 kr blir 2000. Mycket otrevlig personal o de använder även skurkföretaget Svea för inkasso
Så otrevlig personal hur kan man få arbeta med service med den attityden! Typiskt statliga/kommunala bolag!
Avskyvärt företag där man får några meningslösa ord som svar när något går snett och de dessa få ord är allt kundens fel. Inga förklaringar eller hur saker blivit som de blivit. REKOMMENDERAR INTE BIXIA.
Supernöjd med mitt elavtal med Bixia via ICA. Fick 500 kr insatt på mitt bonuskort att handla för på ICA. Så nöjd! Valde såklart Bixia Nära för att få närproducerad el från Östergötland.
Comment on this business

to add Bixia map to your website;