facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bjäre Veterinärklinik

Bjäre Veterinärklinik

About

omtanke, tillgänglighet och erfarenhet

Story

Jag har nu arbetat som veterinär i Ängelholm i snart 10 år. De senaste åren har jag planerat min egen veterinärklinik. Jag vill att fokus ska ligga på ditt djur och dig som ägare för att ni ska känna er trygga och väl mottagna. Kliniken kommer att vara väl utrustad för modern veterinärvård och jag och mina anställda kommer att lägga stor vikt på att trots att vi verkar i det lilla formatet, ständigt hålla oss uppdaterade och förnya våra kunskaper genom internationella vidareutbildningar.

Jag ser framemot att få hälsa mina kära djur med djurägare varmt välkomna och även att få lära känna nya!

Åsa Tomaszewski

Address: Postvägen 6, 26083 Vejbystrand
Phone: 0431-37 10 00
City: Vejbystrand
Zip Code: 26083


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Helsingborgs Veterinärklinik
Similar places near
Sommarsol Rehabilitering & Rekreation Sommarsol Rehabilitering & Rekreation 870 meter Väldigt vackert ligger i en fin miljö, trevlig personal allting verkar igenom tänkt. ...
Reviews
Var inte nöjd med besöket! De vill inte rädda liv och hjälpa djur utan tjäna pengar! Trodde jag går till en expert som har mycket kunskap och som jag kan lita på, men nej. Ingen respekt för livet. Att avliva ska alltid ses som ABSOLUT SISTA alternativet, inte andra! Ger djuren och naturen en chans att läka själva - katter lär vara otroligt duktigt på det - lärde jag mig efteråt bekräftad av en veterinär. Många som blev väldigt ledsna.
Super trevliga,tar emot Anton trots att de var dubbelbokat på alla tider,tack snälla för ett så fint avslut för våran kille,dessa rekomenderar jag starkt,hit kommer jag att fortsätta att gå med Rally killen
Fantastiskt bemötande. Fick hjälp direkt och personalen svarade på alla mina frågor och hittade anpassade lösningar för Amos. Mycket professionalism och kärlek för djur. Tack för att ni finns!
Är så tacksam för hjälpen jag fick då min katt var skadad. Vänligt bemötande och mycket hjälpsam personal
Trevlig personal och bra atmosfär för att djuren skall känna sig avslappnande
Lätt att få tid och trevlig personal
Mycket vänliga och verkligt proffsiga, tar hand om det mesta När det gäller djurvård.
Jätte trevlig och kunnig personal. Helt suveräna
Komplicerad procedur vid kloklippning. Dessutom förvägrades en av hundarna hjälp pga att den kom från ett annat land för 6 månader sedan. Detta trots seriös förmedlare Maoland, giltigt pass och tillhörande intyg på t ex rabiesvaccin samt veterinärbesiktigad både i sitt hemland och här i Sverige.
Jättebra. Kunniga. Trevliga. Serviceminded. Bra utbud av mat o produkter. Det enda jag kan komma på är att de reglerade direkt flera ggr då de ej skulle reglera.
Comment on this business

to add Bjäre Veterinärklinik map to your website;