facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bjärefågel

Bjärefågel

About

Bjärefågel föder upp och säljer Bjärekyckling. Kyckling som har det bra, smakar bra.

Story

Bjärefågel drivs av bröderna Per-Olof och Martin Ingmarsson som sedan starten 1986 har haft målet att göra inte bara Sveriges godaste kyckling, utan en kyckling som lever upp till de höga krav vi idag har på maten i Sverige. Det börjar med en väl genomtänkt och noggrann omsorg vid uppfödningen. Kycklingarna har gott om utrymme att röra sig på med fri tillgång till foder och vatten.
Fodret är helt vegetabiliskt och består främst av lokalt odlad majs. Det är berikat med vitaminer och mineraler och är helt utan antibiotika-tillsatser. Bjärekycklingen är långsamt växande och har en längre uppfödningstid än andra kycklingar.

Allt detta gör den till en ovanligt god råvara, perfekt lämpad för kulinarisk matlagning, både i hemmet och på finkrogarna.

HUSREGLER
Den här Facebooksidan är ett forum för att prata om mat och uppfödning av kyckling.

Vi accepterar inte personangrepp, rasistiska, sexistiska eller stötande innehåll på sidan. Därför tas material som är oanständigt, som kan uppfattas som SPAM eller på annat sätt tvivelaktigt eller felaktigt innehåll som saknar relevans kring sidans ämne, strider mot Facebooks regler eller svensk lagstiftning bort. Bjärefågel i Torekow AB förbehåller sig rätten till att avgöra vad som är olämpligt innehåll.



"Bjärekycklingar växer långsamt med gott om plats i stallet. De föds upp på vegetabiliskt foder baserat på lokalt odlad majs, utan GMO och antibiotika."
Address: Slättarödsvägen 225, 269 95 Båstad
Phone: 0431-36 42 58
City: Båstad
Zip Code: 269 95


Similar places near
MFF Chips MFF Chips 6 km Två Svenska Mästare i ett gott samarbete! Sedan hösten 2013 samarbetar MFF med Toreko...
Bjärekassen Bjärekassen 8 km Svårt att komma på bra presenter/julklappar? Vi på BjäreKassen blir mer än glada ifal...
Mat & Möten på Båstad Företagsby Mat & Möten på Båstad Företagsby 11 km Mat & Möten i Båstad En plats att vara social på...
Båstadchoklad Båstadchoklad 12 km Choklad
Dunderklubban/Snusklubban Dunderklubban/Snusklubban 12 km Dunderklubban, eller som den också kallas snusklubban, är en av de mest klassiska klu...
Reviews
Bästa kycklingen i Skåne.
Bästa kycklingen!
Comment on this business

to add Bjärefågel map to your website;