facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bjärka-Säby Egendom

Bjärka-Säby Egendom

About

På Gamla Slottet och i Magasinet anordnar vi allt från det romantiska bröllopet och den roliga 50-års festen till den högtidliga disputationen.

Story

Två mil söder om Linköping vid Rengens strand och omgiven av den vackra östgötska naturen ligger Gamla Slottet, Bjärka-Säby. Dess första brudpar klev in genom porten 1632. Många är högtiderna som firats mellan dess murade stenväggar. Husets atmosfär och den unika miljön garanterar en annorlunda och minnesvärd fest.
Hälsa dina gäster dina gäster välkomna på den vackert inramade slottsplanen, på terrassen med utsikt över Rengen eller framför brasan i Spiselsalen.
Intag middagen i en sal från 1600-talet som rymmer 79 gäster. Matsalen med sina kalkputsade väggar och vackra utsikt över sjön Rengen ger de minnesrika bröllop/högtider som firas här en stämningsfull och vacker inramning.
Låt sedan festen kulminera på tredje våningen i Gamla Slottets danssal och sällskapsrum där gästerna samlas till fortsatt glädje och trevnad.
Huset erbjuder även möjlighet till övernattning, ett totalkoncept som kan bli ditt bästa minne och en alldeles speciell fest.
Välkommen till Bjärka-Säby!

Address: Bjärka-Säby, 58964 Sturefors
City: Sturefors
Zip Code: 58964


Comment on this business

to add Bjärka-Säby Egendom map to your website;