facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bjäst

Bjäst

About

Bjäst är en specialodlad näringsjäst med ett högt naturligt innehåll av B-vitaminer. Men det är också en uppskattad ingrediens i köket.

Story

B-vitaminer är en grupp vattenlösliga vitaminer, vilka som regel finns tillsammans i vår mat. Gemensamt kan sägas att B-vitaminerna håller igång vår ämnesomsättning och är därför livsnödvändiga.
Bjäst finns som flingor och är en utmärkt frukostprodukt. Goda och nyttiga flingor att blanda i den egengjorda muslin eller komplettera den färdigköpta med. Flingorna kan även strös på gröten eller användas i matlagning. Bäst finns även i tablettform.



"BaraBraMat är ett Göteborgsbaserat eko-företag som funnits i över ett decennium. I de två fysiska butikerna utvecklar vi ständigt sortimentet för att spegla konsumenternas behov och våra eko-odlares skördeperioder. Det mesta av våra skafferivaror går att se och köpa i vår webshop.Välkommen!"
Address: Dagjämningsgatan 20-24, Göteborg
Phone: 031-332 36 30
City: Gothenburg



related searches: Bjäst B12, Bjäst Flingor, Bjäst ICA, Bjäst flingor ica, Näringsjäst, Nutritional yeast, Holistic D-vitamin, Apotea
Similar places near
Umara Umara 1 km Professionella ut i fingerspetsarna! Bra och goda produkter som gör vad dom ska.
Re-fresh Superfood Re-fresh Superfood 4 km Ätit en kur Collagen Premium, gurkmeja, Nypon Superfood, msm-opti i pulver plus D- vi...
The MicroGrowery GBG The MicroGrowery GBG 5 km Fresh nutritious tasty Microgreens. Now grown in Gothenburg, Sweden!
Kollagen4you Kollagen4you 6 km Kosttillskottet Kollagen ger dig möjlighet att leva ett hälsosammare liv 349 kr www.k...
Kyäni Europe Kyäni Europe 8 km Gillar extremen som fan bra skit!
Nordic Superfood by M Y R B E R G Nordic Superfood by M Y R B E R G 10 km NORDISK HÄLSA - NORDIC SUPERFOOD! Nordiska superbärblandingar, collagen och råsaftko...
DNA Medic - genanalyser DNA Medic - genanalyser 14 km Natural peptides are organic substances that regulate the condition of a cell. What h...
Kroppen - Din Hälsa i Fokus Kroppen - Din Hälsa i Fokus 322 km Näringsprodukter, Ekologisk kost, Muskler, Kroppscanning av näringsdepåer, Näringstil...
Reviews
En trevlig liten butik nära beläget till redbergsplatsen/olskroken. Allt i butiken är ekologiskt eller lokalproducerat med skafferi, färskvaror, hälsokost & hushållsprodukter. Mycket brett utbud på lösviktsvaror, vilket är ett plus för den som vill handla hållbart, lokalt & undvika en massa plast. Mycket veganska livsmedel finns här såsom mejeri, köttsubstitut, majonnäs, bjäst & seitanmjöl. Butiken har även ett stort utbud på glutenfritt. Definitivt värt ett besök hit, här kan man botanisera en lång stund & alltid hitta något nytt.
Fantastiskt utbud, fin butik, lugn stämning och dessutom lösvikt på många basvaror. Extra plus för det klassiskt rutiga golvet.
om ni hade tagit emot svenska pengar som betalning hade jag handlat hos er, 4 stjärnor är för sortimentet
Ett helt underbart ställe att handla sina matvaror på. Jag blir lyrisk av alla fina grönsaker och frukter, mm. Det lilla extra och mycket trevlig personal.
Mycket trevlig butik med bra urval av ekologiska livsmedel
Mycket bra och välskött affär från första stund, som tilltalar den nyttiga människan
De har höjt priserna rejält på frukt och grönt på sista tiden. FRAM har lägre priser.
Grymt! Första besöket idag, kommer nog bli standard Redigering: Efter ett antal veckor nu ser man att butiken utvecklas med ett helhetstänk som passar namnet. Riktigt kul att få följa utvecklingen och upptäcka nya smakrika ingredienser till matlagningen som dessutom är galet nyttiga! Mycket intressant butik, går alltid därifrån glad.. :
Bra råvaror förutom potatisen som sällan håller kvaliteten. Priserna rätt saftiga också jämfört med FRAM. Saknas kött i utbudet så måste alltid komplettera med ICA. En stark trea får det bli i betyg.
2/5 Majorna! TAR MER BETALT ÄN ANGIVET PRIS! Var inne på BB Mat i Majorna för att reklamera två varor köpta på halvpris, då de tagit c:a 50% mer pengar av mig än de hade rätt till. Den mörklockiga killen i kassan gjorde en slagning i systemet och såg felet. När jag frågade varför det hänt lät han mig vänta på flera kunder istället för att svara, ville ha sedan ha diskussioner om pris och blåvägrade ändå till sist att berätta vad som gått fel. Han började köra ut mig och hänvisade till att det tagit för lång tid newsflash; det var han själv som lät tiden gå när han tvingade mig att vänta på de andra kunderna. Jag bad att få veta hur jag skulle tänka om deras halvpris i framtiden, men fick veta att det behövde jag inte bry mig om och att jag inte hade rätt till informationen. Alla etiketter hade dessutom försvunnit enligt honom. Det gör det förstås svårare att handla och ha koll på sina pengar. Om man saknar förmåga att hantera de enklaste situationer, för detta var en rutinartad struntsak, inte har övat alls på kommunikation och har svårt att hindra impulser av passiv aggressivitet, med inslag av skoltidens härskartekniker, från att läcka ut på kund, bör man fråga sig varför man absolut måste ha ett servicejobb med mycket kundmöten i pass som är längre än man klarar. En affär är inte ett studentrum där man härjar hur man vill. Det krävs förståelse för, och acceptans av, vad kvitton priser och etiketter innebär. De andra i kassan har alltid varit trevliga och mer pålitliga den jag mötte var den kortare killen, så jag menar inte att man måste sluta handla där, men man måste själv ha koll på stöldrisken och vara beredd på ett litet helvete även de gånger båda är överens om att det blivit fel. Jag orkade inte dra i det mer än han tvingade mig till, så de stulna pengarna förblir stulna. BB Mat på Redbergsplatsen, som har samma logga och varor som filialen i Majorna, skötte samma köp galant någon vecka senare, när jag handlade några varor på halvpris där. Etiketter fanns dessutom på hyllorna så det var bara att läsa själv vad helpriset på hyllan sa och vad halvpriset på kvittot sedan sa. För dem var det inget svårt. Hos BB Mat i Majorna tvangs jag istället vara med om en farsartad scen rakt ur ett Python-manus. Sånt är roligare på TV.
Comment on this business

to add Bjäst map to your website;