facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Björholmens Marina

Address: Björholmen 451 , Klövedal 471 91, O, SE
Phone: +46 304 66 39 00
City: Klövedal
Zip Code: 471 91



related searches: Björholmens marina klövedal restaurants, Bjorholmen marina, Marstrands Havshotell, Tjörns Havspensionat, Smögens Hafvsbad, Nösunds värdshus, Hotel Strana, Södra Hamnen Skärhamn
Similar places near
Pilane Café Pilane Café 4 km Detta år inte samma mängd skulpturer att titta på och inte samma storslagna som först...
Reviews
Lugnt ställe trots det var högsäsong. Hotellrummet var fint med balkong mot hamnen. Vi hade tur med vädret och kunde sitta ute på bryggan och äta. Man kan tycka det var lite väl dyrt, men men. Tomatsalladen var helt underbart god. En riktigt överraskning i smak. Toast Björholmen var också mycket god. Ostronen var fina. Vreta gullärt helt ok. Vinet smakade gott men överpris. Frukosten ok, men skulle kunna innehålla mer. Servicen vid frukosten var haltande. Var tvungen kika in i köket för att säga till och då stod personalen och pratade. Så där behövs bättre koll och viktigt duka av borden när gästerna gått. Finns många hungriga fåglar. Trevligt ställe för den som vill ha det lite lugnare och slippa stimmet. Rum: Fin utsikt från balkongen. Bra sängar. Rent. Promenadmöjligheter: Promenerade till en liten vik där vi möttes av total tystnad och lugn. Balsam för själen.
Lunch på bryggan igår. Fantastisk miljö, men servicen på restaurangen var oproffsig. Fick vänta länge på att få menyn, fick vänta länge på att få beställa. Vi fick in odiskat glas till en i sällskapet. Sedan såg vi hur alla runt oss fick sin mat…. Vår beställning måste ha missats. Fisken flöt runt i smält smör, så inte särskilt aptitligt.
Hotellet ligger på en väldigt fin plats. Hotellrummen var helt ok, rent och fräscht men lyhört. Ljud från korridoren och trappen på utsidan hördes in. Maten var ok, men det tog 30 min att få in drinkarna. Verkade som att personalen hade fest, ingen kom och frågade om vi vill ha mer, betala fick vi göra genom att leta upp någon i köket. Frukosten var ok, ingen märkvärdigt... åter igen, få som jobbade med att fylla på.
Björholmen ligger på en fantastisk plats. Rummet vi fick var stort och fint med en härlig balkong med utsikt mot havet. Luktade tyvärr lite avlopp. Men något som drar ner betyget är maten. Skulle ha läst mer i skrivna recensioner. Vi tyckte det lät mysigt att äta pizza på verandan. Pizzorna var väldigt dyra och borde då vara väldigt vällagade. Det vi får är en blek, degig ej färdiggräddad och kall pizza med några salamiskivor kastade på. Så åk gärna dit men ät någon annanstans.
Jag hade fått en bokningsbekräftelse på ett rum där det tydligt stod antal 3 st personer och pris. Fick betala 700 kronor mer för detta rum och när jag då visade upp min bokningsbekräftelse svarade receptionisten,att det stod fel pris där. Så trots att stället och rummet var fint, frukosten helt okey, så kommer jag inte boka rum på detta Hotell mer.
Mycket trevlig å hjälpsam Personal . Men kolla notan innan ni skriver på blev en del dubbelt , vi hade en lunch och en middags nota . Åtgärdades utan problem, efter påpekande . Bodde där en natt, långt å fridfulltRum: 4/5
De här stället tänker verkligen på de små detaljerna som lyfter hela upplevelsen. Allt från spel/paraplyer man kan låna till att se till att det finns bra lösningar med gardiner för att få rummet mörkt. Fantastiskt service, rofylld omgivning och väldigt mysigt inrett. Och äggröran på frukosten var otrolig!
Björholmen Marina har verkligen så stor potential, men lever idag tyvärr inte upp till detta. Maten va bedrövlig .. smakade och såg inte bra ut. Lammet va inte dagens maträtt utan en micrad middag. Charken va torr. Burratan va lagad som att ett barn hade gjort detta. Och kikärtsröran va en kompott på rester från köket. Personalen va trevlig men inte alls kunnig. Bastun va det som höjde dagens aktivitet.
Fint och mysigt ställe som ligger lite avskilt. Vi åkte med några vänner och det var helt perfekt. Maten hade lite mer att önska enl oss.Rum: 5/5
Tack för den trevliga servicen för hela besättningen och speciellt för Francis för hans professionalism och engagemang. Det är värt att komma tillbaka till en sådan plats. Jag rekomenderar : Mat och dryck: Häftigt
Comment on this business

to add Björholmens Marina map to your website;