facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Björkegrens Optik

About

Björkegrens Optikerhus är ett modernt företag med gamla anor och fina traditioner. Efter 50 år i branschen har vi fortfarande samma affärside.

Story

Björkegrens Optikerhus är ett modernt företag med gamla anor och fina traditioner. Efter 50 år i branschen har vi fortfarande samma affärside.

Vi tror starkt även på framtiden. Många av de gamla optikerföretagen är numera centralstyrda internationella optikerföretag. De franchais eller franchaisliknande grupperna toppstyrs med nästan bara egna varumärken, men vi tror på ett företagande med personligt engagemang där ägarna är optiker och medverkar i verksamheten tillsammans med en engagerad personal. Era behov känns viktigare för oss än att ingå i en landsomfattande kedja med central styrning. Vår butik är en fri butik med det breda urvalet av ledande kvalitetsmärken.

Självklart samarbetar vi med kollegor ute i landet. Vi tillhör Synologen, en fri kedja med över 120 optikerbutiker. En samverkan som gynnar våra kunder. För medlemskap i Synologen krävs att var och en har fullständig dokumenterad utbildning i alla förekommande specialiteter inom yrket.
Hos oss finner ni ett optikerteam på för närvarande 6 personer som arbetar målmedvetet för att ständigt finna ut den bästa lösningen för just ditt synproblem. Vi arbetar kontinuerligt för att ge våra kunder kvalitet. På såväl varor som tjänster.
Välkommen till Stans Optikbutik

Leg optiker Thomas Björkegren

Address: Västra Sjögatan 16, 391 22 Kalmar (Kalmar)
Phone: 0480-157 00
City: Kalmar
Zip Code: 391 22


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Hagelins Optik, Björkegrens Ur, Skaga glasögon 2021, Optiker Tottie, KunoQvist pris, Hagelins Optik Färjestaden, Hagelins Kalmar, Optiker Nybro
Similar places near
Hagelin & co Hagelin & co 122 meter Otroligt bra kundbemötande som ger 10+ Enorm kunskap är det också.
KlarSynt Kalmar KlarSynt Kalmar 1 km Otroligt professionell optiker! Man känner sig alltid så varmt välkommen hos Mikael, ...
Reviews
Ni räddade min semester. Tack för hjälpen med mina trasiga glasögon 16.7
Fantastiskt kunnig och trevlig personal
Kunniga och perfekt service
Bästa service och bemötande man kan tänka sig.
Stans/Sveriges bästa optiker. Tveklöst.
Fem av fem säger allt...
Bästa optikern alltid hjälpsamma och trevliga.
Alltid lika trevligt att besöka Kalmars bästa optiker! Rekommenderas!
Comment on this business

to add Björkegrens Optik map to your website;