facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Björkhagens Vårdcentral

"Hos oss finns allt under samma tak. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig"
Address: Halmstadsvägen 41, 121 53 Johanneshov, Stockholms Län, Sweden
Phone: (08) 686 53 00
City: Johanneshov
Zip Code: 121 53



related searches: Prima Vård, Dalens Vårdcentral, Mama Mia gynekolog, Karolinska Lab, Väla Hälsocenter, Berga Läkarhus
Reviews
Väl bemött av personal i reception och av sjuksköterskor. Även väl bemött vid telefonkontakt men av läkare under all kritik. Arrogant bemött. Lyssnar inte och verkar ha svårt att förstå vad som sägs. Lider fn av kronisk smärta som vid ett fall under sommaren förvärrades. Fick till svar av läkaren att han inte var intresserad av att höra om det. Samma läkare vägrar lyssna på andra saker och avbryter, avslutar besök. Har nu begärt att få byta. Annars byter jag helt enkelt vårdcentral.
Finns ett par väldigt bra sjuksköterskor, speciellt en som alltid är väldigt proffesionell och vänlig. Men samtliga läkare är dåliga och jag har aldrig fått någon hjälp med ett enda besvär som jag vänt mig dit med. Jag avfärdas konstant som om jag vore hypokondriker. Trodde att jag fått byta till en bra läkare men han är tydligen lika ohjälpsam som dom övriga. Trodde också att verksamhetschefen var någon att lita på och som tog till sig av kritik men hon bryr sig lika lite om mig som patient som läkarna. Dom gör allt för att avfärda en och inte skicka en vidare på remiss för att det antagligen kostar dom pengar.
Sämsta Vc i södra stockholm okunniga läkare ? Vill inte ta ansvar för uppenbara vårdskador
Sök inte hit för psykisk ohälsa eller utmattning. Inget gehör överhuvudtaget från läkare som redan från början bestämt sig för att det inte var något fel utan det behövdes bara lite fysisk aktivitet, absolut ingen sjukskrivning! Fick inte ens fylla i de sedvanliga enkäterna KEDS etc. där man kartlägger graden av symtom vid utmattningsdepression. Läkaren citerade en Beatles-låt för att styrka sitt case; "with a little help from a friend". Man kan alltså be om lite hjälp från sina vänner och röra lite mer på sig så blir man frisk från utmattning enligt honom. Och jobba 100% på det också. Fullkomligt inkompetent läkare vid namn Lars. Det blev omlistning 5 minuter efter detta besök som var det första och sista. Patienten i fråga var en nära anhörig till undertecknad.
Tidigare var denna vårdcentral under all kritik, med några enstaka undantag på labbet och hos distriktssköterska. Under det senaste året, delvis mot slutet av Aleris hantering, och nu under Lideta, har organisationen och bemötandet som helhet avsevärt förbättrats tycker jag. Är mycket nöjd med ett par av läkarna, även med tillgängligheten, både fysiskt och på distans med appen.
Oprofessionella och inkompetenta läkare. Som ”glömmer” att föra journalanteckningar. Ger hellre läkemedel med oönskade biverkningar för att utesluta sjukdomar än att remittera för utredning. Det mesta på denna vårdcentral är oseriöst och allt annat än patientsäkert. Skrämmande att dom får driva en vårdcentral. Sämsta möjliga vård man kan få. Hade jag kunnat ge MINUS stjärnor hade jag gjort det.
Känner mig aldrig nöjd när jag går därifrån. Känns som man är till besvär. Man får inte ha flera besvär kan ju ha samband då får man höra att det inte finns tid, samtidigt som det kommer in en annan läkare som ställer frågor till min läkare som tog min läktid.
Aldrig fått bättre hjälp än här, mycket nöjd!
Har väl haft en läkare för för länge sen, kunde ta betalt, är man sjuk så undviker man stället, var bra för 30 år sedan
Den kvinna som svarar i telefon är väldigt otrevlig och kort i tonen, avbryter en mitt i ens beskrivning av vad man vill ha hjälp med. Detta har hänt flertalet gånger och jag upplever att den här personen är väldigt trött på sitt jobb och ovillig att ge den service hon är anställd för att ge. När jag efter tredje försöket faktiskt får avsluta min mening så inser hon att mitt ärende faktiskt ÄR något hon kan hjälpa mig med senast behövde jag mitt frikortsnummer vilket hon nekade mig två gånger innan hon ens tog mitt personnummer och insåg att hon kunde ge mig det. Har innan pratat med en kille som dock är väldigt trevlig, jag upplever labbperaonalen som väldigt kompetent och snabb och den gången jag träffat läkare så gick det smidigt. Personalen i kassan har också varit trevliga, därav två stjärnor här i stället för en. Kommer dock byta vårdcentral då jag inte vill behöva ha kontakt med kvinnan i växeln igen. Trivs man inte med sitt jobb så ska man byta.
Comment on this business

Directions to Björkhagens Vårdcentral with public transportation


Höganäsvägen 20 meters
904
Hässleholmsvägen 80 meters
904
Björkhagen T-bana 90 meters
Halmstadsvägen 100 meters
Simrishamnsvägen 120 meters

to add Björkhagens Vårdcentral map to your website;