facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Björkö Örns Havscamping AB

About

Skriv gärna några rader i vår gästbok.

Story

Vi på Björkö Örns Havscamping tackar alla campare och badgäster för denna sommar och hoppas att vi ses igen nästa sommar.
Harriette & Roffe med personal

Address: Badviksvägen 5, 76015 Gräddö, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46 176-405 90
City: Gräddö
Zip Code: 76015


Similar places near
Caravan Club Björkö Örns havscamping Caravan Club Björkö Örns havscamping 26 meter Har ni hund? Kom inte hit! Det finns en lång fin strand där hundar inte är välkomna v...
Fritidsbyn Kapellskäret Fritidsbyn Kapellskäret 6 km Vi erbjuder boende för husvagnar, husbilar och tält. Här finns också campingstugor oc...
Reviews
Har ni hund? Kom inte hit! Det finns en lång fin strand där hundar inte är välkomna vilket är okej, men alternativ saknas. Vi hade vår hund i utkanten av badet i en buske där den knappt syns och inte stör någon alls, långt ifrån alla badgäster, och blev tillsagda direkt. Aldrig någonsin hänt förut så länge man håller sig borta från strand, vatten och badgäster. Ska man då lämna hunden i husvagn eller tält och plågas till döds när det som i dag är 28 grader i luften med sol då bad är enda sättet att komma undan värmen? Nä, det står en skylt "hundvänlig camping" i receptionen, det är ren lögn. På andra campingar och större strander så brukar man kunna ha hund i periferin eller ovanför stranden där ändå ingen är, utan problem. Väldigt många campare har just hund med sig. Aldrig mer denna camping. I övrigt är campingen ok men inte mer, ingen butik där man kan köpa färskt bröd till frukost som brukligt på campingar, endast glass och kanske något mer. Servicehusen är sådär. Enda saken som sticker ut positivt är stranden, men där är man alltså inte välkommen som hundägare.
Jätta bra anläggning förutom hadikapps wc o duch. Toa papper bakom ryggen. Duch karet var upphöjd var på detta sätt svårt för oss med bl.a rygg och höft problem. Vidare var varmvattnet jummet och mycket dålig tryck. Ytterligare problem var det att många som inte var handikappad använde handikapps WC / duchen.
Trevligt bemötande, vi fick låna en kabel till husvagnen då de inte accepterade skarvsladdar pga elsäkerhet. Bra duschar och utskagsback/latrintömning. Vi stannade bara en natt och utnyttjade inte mer faciliteter.
Var till campingen för en dagsutflykt. Mycket mysig camping med fint bad, var intresserad av minigolfen men den var under uppbyggnad / renovering. Såg väldigt rolig ut dock så den kmr vi spela nästa gång! Restaurangen hade en trevlig uteservering med bra service! Hela sällskapet tyckte att lunchen var mycket god och välsmakande! Bra priser!
Bra camping fin strand bra restaurang nära till Kapellskär färjeläget för Ålandsbåtarna trevligt bemötande av personal samt gäster. Lekplats: Bra o stor lekplats för barnen. Toaletter: Toaletterna är bra städas ofta trevligt. Lämplig för hundar: Absolut lämpligt för hundar skall dock vara kopplade inom området samt rastas utanför för övrigt väldigt bra för hundar. Picknickområde: Picknick intas med fördel på stranden.
En ny favorit. Toppenläge med fantastisk sandstrand, trevlig stämning, promenadavstånd till affär och bra pizzeria. Restaurang på området. Gräddö Marina och gästhamn ett stenkast bort.
Det verkligen bra camping plats som låter njuta av skog, sandstrand och klara vatten med underbar service och roliga aktiviteter.
Det var en mycket trevlig plats campingvärdarna var mycket trevliga samt restaurangen höll bra priser kommer dit flera gånger.
Bra badstrand. Barnvänligt. Långgrunt! Trevlig restaurang på området!
Var över för att äta söndags middag. Vi tog belgiska våfflor m skagenröra o Coca-Cola. Det var gott. Få se vi funderar på att komma och äta dagens.......o ta ett dopp.
Comment on this business

to add Björkö Örns Havscamping AB map to your website;