facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Björkullasand

Address: Götene
City: Götene


Reviews
En helt fantastisk plats vid Vänern, mellan Årnäs och Hällekis. Läckert dold för typisk turism och exploatering. En undangömd badplats med sand, klippor och blandskog. Gryt från istiden, kobbar och grund. Superb strövområde med fin utsikt och klockren solnedgång.
Ett härligt sommarparadis med massa möjligheter att hitta sin egen lilla badplats! Ligger i en egen något skyddad vik. Kan badas vid liten eller större sandstrand eller från klippor där man hittar många härliga ställen att plumsa i från. Mycket vacker natur runtomkring med många små härliga stigar att följa! Ljuvligt och mysigt! Kustigt! Hurra!
Underbart Ett paradis för stora och små. Sandstrand blandat med klippor. Orkar man gå en liten bit i skogen så kommer man ut till de stora klipporna! Ett dopp i Värnen är underbart
INTE OKEJ!!! Jag besökte denna strand för tre månader sen och gud vad skräpigt! Ni borde hålla stranden ren!!! Jag tog några foton på skräpet när jag var där för att visa er hur mycket skräp det är!!!! Städa eran strand!!!
Fin liten strand med väldigt bra berg åt både vänster och höger håll lite ojämnare på höger sida. Var perfekt att ligga på berget med endast ett steg ner i knähögt vatten och 5 meter ut till vatten över naveln. Kommer besökas igen när man har vägarna förbi!
En mycket fin och idyllisk vik för svajankring. Vi fick — förutom fina bad - både uppleva fantastisk solnedgång och - uppgång!
Väldigt fin badplats, men åk inte hit med en bil du är rädd om. Sista biten på vägen hit är usel. Det går knappt att mötas. Grenar ifrån skogen sticker ut i vägen.
Väldigt trångt att ta sig till badplatsen med bil på grusvägen, knappt att två bilar kan mötas. Parkeringen var väldigt liten och vi fick ställa oss längs med den redan trånga grusvägen, men nu råkade vi också vara där på en utav de varmaste dagarna i juli. Annars helt ok badplats, men i princip bara klippor och ganska stenig botten, skulle inte åka hit igen.
Fin plats, bra parkering, badplats sand + klippor, dass finns
Superhärligt! Grymt skönt ställe.
Comment on this business

to add Björkullasand map to your website;