facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Björlanda fisk & skaldjur

About

Din fiskaffär i Björlanda/Skrabro. Vi har det mesta av fisk och skaldjur. Har vi det inte så tar vi gärna imot din beställning.

Address: Linas lycka 1, 423 59 Björlanda
Phone: 031-925040
City: Björlanda
Zip Code: 423 59


Similar places near
Reviews
Bästa fisk och skaldjurs butik på hela hisingen inkl Kungälv. Alltid toppenkvalite på fisk, skaldjur. Deras egengjorda laxbakelser, sallader, grillspett osv är gudomligt goda. Kan inte hitta bättre någon annanstanns. Bor i Kungälv men åker gärna till Björlanda för att köpa toppenkvalite.
L Köp musslor, räkor, Kräftor. Köp och bli nöjd för service och kvalité är på topp. Även jordgubbs och annat man behöver, chili, bröö, pärer, sparris och citron till GT. Ha.
Bra utbud av fisk, skaldjur och speciellt sill inför högtider. Massor av sorter och gott. Duktig personal som vet vad de säljer
Nu har ju Peter börjat med Smör och Ost direkthämtat från Frankrike. AnneLis pojkar bjuder till.
Trevlig personal, fin fisk och goda skaldjur. Ett extra plus för riktigt bra potatis och fräscht grönt. Jordgubbarna som alltid av högsta kvalitet.
Vi åker från Borås för att handla den fantastiska räksalladen och laxbakelserna. Idag blev det så positivt när vi kunde ta med oss så fina halländska jordgubbar.
Var idag å handlade både kräftstjärtar, fisksoppa, fransklöksill m.m. Så jäkla gott allt var stor heder åt den som tillagat detta. Är super nöjd kund. Återkommer igen.
Bästa fisk affären i Göteborgs området, ligger i Toslanda.
Här köper vi alltid våra räkor och kräftor. Här får man alltid bra kvalité, och oftast till ett ok pris, men det är ju så med dagspris.
Bästa fiskbilen i hela Göteborg. Mycket bra kvalité. Rekommenderas
Comment on this business

Directions to Björlanda fisk & skaldjur with public transportation


Skra Bro 70 meters
22
36
SVAR
Björlanda kyrka 250 meters
22
Lexbyvägen 300 meters
22
36

to add Björlanda fisk & skaldjur map to your website;