facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for björns

About

Öppettider:
Vellinge Mån-Fre 05-19 Lör- Sön 06-16
Tygelsjö Mån-Fre 07-16 Lör-Sön 07-14
Höllviken Mån-Fre 07-18 Lör-Sön 07-16
Tygelsjö stänger 14.00 alla dagar hela sommaren

STÄNGT
Nyårdagen
Påskdagen
Midsommardag
Juldagen

Story

Ett konditori och café som bakar och tillagar allt från grunden. Alla är välkomna, och vi har gott om plats för barnvagnar. Vi har allt från frukostbullar,kakor i alla de slag, tårtor, baguetter och smörgåsar, räksallad med färska handskalade räkor, pastasallad, gott kaffe och nu även egentillverkad glass av högsta kvalité. Hos oss händer det alltid något kul och vi har alltid många planer på utveckling .... Alla är <3 välkomna

Address: VELLINGE: JÄRNVÄGSGATAN 4 23531/ TYGELSJÖ: TYGELSJÖVÄGEN 146 21872, 235 31 Vellinge
Phone: 040 424229
City: Vellinge
Zip Code: 235 31


Similar places near
Han På Hörnet Han På Hörnet 124 meter Gick hit för en senare lunch på en lördag. Fanns inget "lättare", så vi val...
Lorensdal Lorensdal 1 km Bra mat o trevlig personal . Kommer gärna igen .
Cake Me Happy Cake Me Happy 2 km Cake Me Happy gör de godaste och vackraste tårtorna jag har sett och smakat. Hon kan ...
Gessiekrokens Trädgårdscafé Gessiekrokens Trädgårdscafé 4 km Jättemysigt trädgårdsfik med hembakade kakor och wraps. Rimliga priser och trevliga o...
Reviews
Trevlig med personal som verkar gilla sitt jobb och fixar besvärliga kunder på ett proffsigt sätt. Goda biskvier Och bakverk
Vi fick hög kvalitet på alla varor och våra gäster var nöjda! Därför tänkte jag ge er 5 stjärnor med uppdatering för tidigare stjärnan.
Goda kakor,bakelser, bröd och bullar + trevlig personal
Underbara bakverk, godaste surdegsfrallorna i Skåne. Trevlig och tillmötesgående personal. Jag passar på att handla varje gång jag är i närheten av Vellinge.
Mycket goda bakelse, tårtor, bröd och bullar. Alltid trevlig personal.
Allt på Björns är gott! Frukostfrallor, kakor, bullar... Rekommenderas! En fröjd och fara på samma gång att det ligger så nära kontoret.
Super goda frallor och bakverk som vi gärna smakar på igen! Härlig stämning och trevlig personal. Kommer absolut att handla här igen när vi har vägarna förbi.
Man blir sugen på allt man ser! Fantastiskt goda frallor, kakor och fyllda baguetter. Precis rätt priser och mysigt att sitta på plats om man vill.
Ett mysigt konditori med massa fina och bakverk. Rekommenderas verkligen
Alltid lika trevligt att få fika här. Man blir aldrig besviken. Dem har gott om bullar och kakor att vilja på. Jag brukar köpa med mig hem deras pinne bulle om inte helt fel på namnen som hela familjen älskar.
Comment on this business

to add björns map to your website;