facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bjurfors Hotell & Konferens

Bjurfors Hotell & Konferens

About

Förutom konferenser och kurser är Bjurfors Hotell & Konferens en utmärkt mötesplats för t ex ledningsgruppsmöten, bolagstämmor, arbetsmöten, frukostmöten, mottagningar och pressvisningar.

Story

Nu har vi renoverat rum, byggt om matsalen och blåst liv i den gamla skogsbruksskolan. Resultatet blev en trevlig och modern konferensanläggning precis så som vi vill ha den – och förhoppningsvis du.

Med totalt sju konferenslokaler kan vi husera alla typer av konferenser, utbildningar och företagsevent i grupprum från 2 personer till vårt största konferensrum för upp till 80 personer. I rektorsvillan är det lite tjusigare – utmärkt för ledningsgruppsmöten och bröllopsfester. För stora beslut kanske något av våra mindre grupprum passar bäst. Sover gör ni gott i något av våra 46 rum (varav 15 dubbelrum tre familjerum och en svit).

Köket serverar traditionell och vällagad mat. Gott och utan krussiduller.

Visst. Det handlar inte bara om lokaler och mat. Självklart ställer vi upp och ordnar allt runt omkring. Det är lika viktigt för oss som för er att ni trivs och att konferensen blir lyckad.

Address: Bjurfors 25, 774 93 Avesta (municipalité)
Phone: 0226-550 50
City: Avesta
Zip Code: 774 93


Similar places near
Nya Star Hotel Nya Star Hotel 3 km Trevligt hotell, gammalt och lite slitet. Riktigt bra frukost och trevlig personal så...
Reviews
Kanon ställe. Nära till Mtbspår å Enduro bana.Rekommenderas varmtRum: 4/5
Helt okej men inte toppbetyg. Har man inte förbeställt mat så finns inget mer än enstaka chipspåsar eller chokladbitar att få i receptionen eller baren. Enkel standard i rummen och utanför mitt rum fanns fläktaggregat som tack och lov stängdes av efter 22 men fram tills dess surrade det ganska högljutt. Rummet höll vid ankomst ca 18grader men blev långsamt varmare och till morgonen var det ca 20grader.
Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Maten går inte att sätta betyg på för det finns inte så höga skalor som krävs för det. Fantastiskt gott helt enkelt Hotellets höjdpunkterLugnt och tyst, Prisvärt
Lite mjuka sängar. Men bra service och god mat för dom pengarna.Rum: 3/5
Alltid bra bara en hake de saknar riktig BBQ det går ryckte om att det ska finnas i närheten
Ett mycket trivsamt boende i avkopplande miljö. Sköna sängar. Mycket fräsch frukostbuffé med bra utbud plus laktosfritt och glutenfritt alternativ utan att behöva fråga. Trevligt bemötande.
Riktigt mysigt ställe med bra folkRum: 4/5
Vill tacka för mina 2 dagar hos er, lämnar er mitt i natten så tackar här... välldigt rogivande rum och varm kännsla av hem.. tack
Dom klarade av vegetariskt alternativ med beröm godkänt Rum: 4/5
Fantastisk plats med god mat och bra personal. Att förlägga konferenser här är ett bra beslut. Rekommenderas verkligen
Comment on this business

to add Bjurfors Hotell & Konferens map to your website;