facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bjurfors

Bjurfors

About

Mäklare specialiserade på Tyresö och Haninge.



"Välkommen till Bjurfors mäklare i Tyresö och Haninge. Hos oss arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på den lokala bostadsmarknaden i och omkring Vendelsö. Besök oss på Tutviksvägen 3A i Vendelsö eller ring 08-520 267 40. Välkommen ett steg upp!"
Address: Tutviksvägen 3A, 136 75 Vendelsö, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-520 267 40
City: Vendelsö
Zip Code: 136 75



related searches: Bjurfors Spanien, Bjurfors Malmö, Bjurfors Lund, Bjurfors kommun, Bjurfors kommande, Bjurfors Göteborg, Bjurfors Stockholm, Bjurfors Borås
Reviews
En upplevelse som speglar allt annat än professionalism. Jag förväntade mig trygghet, vägledning och en fin försäljning. Jag möttes av bortförklaringar, lögner, felstrategiska beslut som resulterade i en otroligt dåligt försäljning för vår del. Cecilia som VD har inte varit tillmötesgående i mitt missnöje utan hon tycker att deras del av kontraktet skötts korrekt, men vad är en missnöjd kund när recensionerna av de nöjda tynger upp? Tyvärr aldrig mer Bjurfors, tyvärr aldrig mer Tove eller Cecilia varelse de arbetar för Bjurfors eller någon annan.
Kom i kontakt med Richard Haglund på Bjurfors Tyresö efter flera rekommendationer. Richard har under försäljningsprocessen varit väldigt informativ och kundorienterad. Sålde bostaden innan visning till ett rekordpris i området. 5 stjärnor är givet.
Fina lokaler halv kopp kaffe
Comment on this business

to add Bjurfors map to your website;