facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bjursås Bilservice / Meca

Bjursås Bilservice / Meca

About

MECA Bjursås (Bjursås Bilservice) är en bilverkstad som servar, lagar och har reservdelar till så gott som alla bilmärken som vanligtvis körs i Sverige.

Story

MECA Bjursås är en franchisetagare inom MECA-koncernen. Tillsammans med systerbolaget MECA Falun drivs företaget sedan en tid tillbaka i ny regi med ny ägare. Bjursås Bilservice är ett välkänt landmärke för de flesta Bjursbor sedan långt tillbaka, och med en avknoppning i Falun tar man det hela ytterligare ett steg mot ännu bättre service och kvalitet. Med det nya ägarskapet satsas vi riktigt hårt på högsta kvalitet till schyssta priser. Att Bjursås Bilservice och Falu Bilservice har fått den stora äran att stoltsera med MECAs kända logotyp visar också att vi är en märkesverkstad att räkna med här i Dalarna.

Vi kan nästan alltid leverera reservdelar till din bil som innefattas av garantin. Dessutom har vi en samling riktigt duktiga mekaniker med olika bredd och kompetens, något som gör att vi alltid har rätt man på rätt plats när vi servar eller reparerar din bil – oavsett märke. Du kan alltid känna dig trygg när du ska lämna in din bil hos oss. Vi vet vad som ska göras, och vi vet vad det ska kosta. Välkommen in!



"Bilverkstadskedjan MECA finns över hela landet och är hela Sveriges mest förstående bilexpert. Hos oss utförs alla service- och reparationsarbeten. Vi använder dessutom alltid reservdelar av originalkvalitet eller delar av motsvarande kvalitet, och våra garantier är generösa. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag samt vår breda expertis, oavsett bilmärke, skapar vi hållbara helhetslösningar och förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid."
Address: Storvägen 21, 79021 Bjursås
Phone: 02350000
City: Bjursås
Zip Code: 79021



related searches:
Reviews
Jag blev otroligt positivt överraskad av den professionalitet mekanikern uppvisade. Han gjorde precis som man skall, med fingerkänsla och korrekt verktyg. Av alla verkstäder jag besökt i Stockholmsområdet har jag många gånger haft fler fel på bilen än innan den lämnades in, för där har verkstadspersonal ingen känsla för det mekaniska utan gör allt med full gas på skruvdragare och mutterknackare. Dessutom var det roligt att se bilrelaterade produkter på butikshyllorna i stället för mjölk och kakor. Tack ska ni ha! Resan med familjen kan fortsätta med en mer komfortabel framfart. Det enda som saknades var en riktigt bra ljudanläggning, men på en verkstad som denna är en radio i hörnet helt rätt! Kanske är jag färgad av de verkstäder på Gotland jag växte upp i, där en radio i hörnet var ett ständigt närvarande sällskap. Med vänlig hälsning, John - JD music
Kunniga och trevligt bemötande.
Väldigt bra bemötande och hjälp med vår generatorrem. Stort plus för lösningsfokus, bemötande och information. Dessutom trevliga hundar att hänga med medan man väntar.
Reservdelbytare! 4 veckor och nya däck ändå ingen förändring. Efter däckbyte saknas en nav kapsel så något har hänt.
Bra verkstad med det lilla extre
Att man får vänta länge på sin tur
De hade det jag var ute efter.
Personal får minus rejält.
Väldigt bra service
Snabb och bra service!
Comment on this business

to add Bjursås Bilservice / Meca map to your website;