facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bjursås Ski Center

"Bjursås Berg & Sjö är en familjevänlig året runt anläggning. Vintertid med alpin skidåkning från december-april i 21 nedfarter.Sommartid finns aktiviteter för alla åldrar i en lugn miljö intill sjön och berget. Cykling, vandring, fiske, bad och många fler aktiviteter.Här ges chans att ha en både lugn och aktiv vistelse.Bo i stuga eller på campingen ett stenkast från restaurang, reception och aktiviteter.Cykelvänligt boende i direkt anslutning till 6 st välmarkerade Biking Dalarna leder."
Address: Björsbergsvägen 65 , Bjursås 790 21, W, SE
Phone: +46 23 77 41 77
City: Bjursås
Zip Code: 790 21



related searches: Bjursås Pistkarta, Bjursås Skidskola, Bjursås Skicenter öppettider, Best ski resorts Sweden, Sälen ski resort, Ski Center near me, Lindvallen Sweden, Schweden Ski Alpin
Similar places near
Dössbergets Värdshus och Catering Dössbergets Värdshus och Catering 3 km shus-och-catering????
Omars Taxi Omars Taxi 3 km
Savoygrillen Savoygrillen 5 km Trevlig personal. God fisk idag med stekt potatis. Fräsch sallad. Te som take away, d...
Reviews
Fint ställe med roliga backar! Inte mycket folk vilket var ett plus för mig som hatar att stå i kö. Betydligt mindre än Romme alpin och backarna var en aning korta men det stoppade inte det från att vara härligt och kul! Pluset med att det var ett mindre ställe var att det kändes mycket mer hemtrevligt och välkomnande med väldigt trevlig personal! Jag var där i 2 dagar och bodde med en släkting så har inget att säga om deras stugor man kunde hyra. Ett minus jag vill tillägga var att de hade stängt av en stor backe under båda dagarna jag var där, där de tränade slalom. Blev inte heller särskild trevligt bemött av tränarna som var vid den backen vilket jag inte uppskattade alls. Bjursås liftar var öppna i hyfsat länge fram till 15:30 men hade inte skadat om de var öppna till 16:00! Andra dagen jag var där hade också en ankarlift slutat fungera vilket var lite tråkigt. Om man tänker in allt det negativa tycker jag fortfarande det var värt att åka hit, en backe som skulle passa perfekt för en nybörjare som tycker det känns jobbigt med en stor skara av folk som alla åker åt olika håll. Personalen i uthyrningsstugan var som sagt riktigt gulliga och jag skulle definitivt åka hit igen!
En skidanläggning med potential, men som inte uppfyller förväntningarna. Att slåss mot de större skidanläggningarna, då behövs det lägga det lilla extra. Vilket Bjursås verkar glömt bort. Att inte se till att pista ALLA backarna är ett stort misstag, då det är begränsat med nedfarter. Den enda svarta backen Velodromen preparerades inte utan blev en ”free ride” pist. Att försöka ge sig ut för den backen med hård skare som ger med sig för att under är det fluffigt, är bara att be om benbrott. Lika med de för dagen? opistade röda nedfarterna: Vargklippan Granslingan Baggbo Snowpark Våffelbranten. Endast 1 röd pist var preparerad!!! Frågade liftvärdar om varför de inte preparatets, vilka då gav svaret att det snöat. Tjena!! Ja det snöade kvällen innan. Men att inte pista backarna till dagen efter är ett tjänstefel. Som sagt, det lilla extra saknas för att de mindre skidorterna ska överleva. Kommer varken återkomma eller rekommendera Bjursås.
Trevliga backar. Restaurangens mat var mindre bra tyvärr. Överstekt och smaklös. Personalen vid liftarna trevliga och hjälpsamma. Tyvärr är en av de stora sittliftarna trasig, vilket naturligtvis skapar långa köer som man inte är van vid i Bjursås.
En lite bortglömd pärla bland skidanläggningarna i Dalarna. Trots sportlov och fantastiskt väder råder ingen trängsel. Varierad åkning för hela familjen. Rekommenderas verkligen!
Trevligt skidområde, det är en familjeanläggning och som nybörjare på skidor är det perfekt ställe att börja på. Trevlig personal överallt och hjälpsam. Det enda jag saknade var en lång lång lång slingrande grön backe från toppen med till botten som nybörjare backen var fint repad och stolsliftarna sköna. Stugan var lagom stor, saknade inget direkt, möjligen ett torkskåp.
Bra backar och liftkapacitet. Ingen fallhöjd att skryta med, ca 200meter, men sköna backar för barn och för vuxna normal åkare. Bra restaurang i högra delen av liftsystemet, provade aldrig den vänstra delens restaurang.
Superbra & hjälpsam personal. Ena killen vid skiduthyrningen var verkligen toppen med sin service. Kommer absolut att komma tillbaka när ja vågar ställa mej på ett par skidor igen
Lagom mycket folk, väldigt bra pister, super trevlig personal. Rimliga priser för skipass.Rum: 5/5
Bra åkning, lugnt i backarna. Kul med naturpist!Plats: 5/5
Bilderna visar tyvärr inte verkligheten. Förstår varför man ej visar bilder på toaletten i stugan, otroligt ofräsch, knappt man ville duscha där. Stugan väldigt liten, Wi-Fi funkar inte alls om man inte är i receptionen.
Comment on this business

to add Bjursås Ski Center map to your website;