facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bjursnäs

Address: Kalmar (Kalmar)
City: Kalmar


Similar places near
Släta Boden Släta Boden 956 meter Bra liten butik med grönsaker, jordgubbar och lite annat också och litet café.
Månshult Månshult 3 km
Fåraviken Fåraviken 4 km Gillar platsen för att man kan se solnedgång, och fånga dramatiska moln. Sen är det u...
Beefcrest Beefcrest 11 km
Annikas Slöjdbod Annikas Slöjdbod 11 km Jag hade hjälp med fönsterputsning på min fullstora villa och det gick både raskt och...
Törnlycke Törnlycke 12 km
Mickes El och Kyla Mickes El och Kyla 12 km Hjälper dig med allt inom installationer och reperationer av EL, KYLA och VÄRMEPUMPAR...
Karnaberget Karnaberget 12 km
PowerNetworks PowerNetworks 12 km Vi erbjuder kompletta anläggningsarbeten inom telekommunikation och eldistribution.
Reviews
Tycker att det är bra att äldre beprövade lokaler används för olika evenemang som i detta fall en konsert med olika artister.
Jag har varit besökare hos bygdegården och även arrangerat evenemang tillsammans med föreningen. Wow vilket gäng och vilken fin plats! Utomhus är jättefint, det finns en boulbana, gräsmatta och dansbana samt en stor fin terass. jag vet att de även har planer på att skapa en ny grillplats För den som vill ha en fest med både tillgång till inomhuslokal samt plats utomhus för sina gäster så har ni hittat rätt! Stor fin scen också med loger och grejer så man kan även hyra in band eller hyra lokalen för att arrangera föreställningar!
Jättebra revy. Bra med toaletter klädkrokar. Lite för få sittplatser vid fikat. Kunde ju vara trevligare fika. Något utan mjöl och socker tillexempel.
Tack för en verkligt trevlig eftermiddag på Er revy med många skratt!Ni är alla så fantastiska!Kramar från Anita och Sven-Arne i Blomstermåla!
Det var så bra mycket skoj mycket bra agerande
Det var loppis denna gången. Det finns en stor rum med scen. Restaurantliknande kök med allt som behövs. Relativ stor parkering utanför. Vid ingång flera ställningar för utekläder. Man kan hyra lokalen.
En fin nyrenoverad bygdegård, där vi såg Södermöre revyn. Många skratt.
En fin plats att samla större sällskap på. Vacker utemiljö med scen. Bra kök och flera olika avdeningsbara utrymmen.
Jag besökte en naturfotofestival som hölls i bygdegården. Fotoutställning, föreläsningar m,m. Det blev en väldigt intressant och givande dag.
Inget drag alls...
Comment on this business

to add Bjursnäs map to your website;