facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for BKs Gammalt Och Nytt

BKs Gammalt Och Nytt

About

Loppis, Secondhand, Retro, Vintage Antikt, Hantverk, Inredning och Café. Välkomna!

Address: Insjövägen 56, 79341 Insjön
Phone: 0703613785
City: Insjön
Zip Code: 79341


Reviews
Välordnat och bra inte så mycket lump som det brukar vara på andra loppisar
Det var länge sedan jag var där så det blev väldigt dyrt med en råkade kundvagn. Otroliga fynd fikade till och med
Trevlig butik med gammalt och nytt.måste ge den 5 stjärnor massor med bra varor.
Loppisen var bara. men luktade inte bra vi var två astmatiker vi fick gå en snabb sväng och gå ut luften va inte alls bra
Stor loppis, mycket att titta på. Måste köpa för minst 100kr för att få betala med kort, så det är ett stort minus. Skulle köpa för 50kr och då ville dem lägga på en summa. Det är väl inte kunden som ska stå för kortterminalen. SWISH har dem inte.
Många olika säljare så kan kännas rörigt då det självklar inte går att sortera efter typ av vara men har sin charm. Väl värt ett besök om man gillar loppis men även antikt och kuriosa.
Älskar att åka hit. Kan åka för att bara gå omkring å titta. Ja...., Jag säger de till mej själv - innan vi åker....= Ska inte handla nå idag. Bara titta... Vilket sällan händer, då jag oftast hittar nå superbiöligt som jag bara måste köpa.... Underbart ställe med underbar ägare/ägarinna
väldigt mycket saker för en så liten lokal, vilket dock gör den till en utmärkt loppis! Hela stället luktar lite underligt, men det är ju fyllt till bredden med gamla saker ; så kan förstå varför.
Det finns en loppis i Insjön. Som heter BK's Gammalt & Nytt Insjövägen. Helt underbart att jag kommer in med rullstol permobil. Den som sa att man inte kan komma in på framsidan, utan att man måste gå in på baksidan. Det finns INGEN BAKSIDAN. Då har du inte varit där. Gunilla Olnils Tholander i Ornäs.
Väldigt mycket saker i varierande kvalitet. Även priserna varierar med för höga och en del fynd. Väl värt att stanna om man gillar loppis!
Comment on this business

to add BKs Gammalt Och Nytt map to your website;