facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Blå Hästen Restaurang

Blå Hästen Restaurang

About

Jag heter Ewa Stefansson och jag tar över Restaurang blå hästen 1 oktober 2017. Vi har lunchservering måndag till fredag kl.11:30-15:00. Vi serverar husmanskost med ett stort salladsbord. Vi serverar även vid minnesstunder och även annan catering.



"Restaurang där vi serverar lunch husmanskost med stort salladsbord måndag till fredag klockan 11:30-15:00.Vi kan hjälpa även dig med företagsfesten, eventet, bröllopet, födelsedagsfesten mmVi hyr även ut bord, stolar, stolsöverdrag övriga festprylar mm"
Address: Trädgårdslundsvägen 5, 59038 Kisa
Phone: 049412200
City: Kisa
Zip Code: 59038


Similar places near
TM Event - Wärdshus & Catering TM Event - Wärdshus & Catering 985 meter Från och med 1 november 2019 tar TM Event - Wärdshus & Catering över driften av Kisa ...
Reviews
Trevlig personal. Supergod mat och fin salladsbuffé. God hembakt kaka har jag fått till kaffet . Bra tilltagna portioner. Du går inte hungrig därifrån. Jag kommer definitivt beställa catering därifrån, nästa fest jag ska ha. Blå hästen rekommenderas med värme av mig.
Lätt att komma in med rullstol. Bra parkering. Mysig atmosfär. God mat. Trevliga temakvällar.
Riktigt fin husmanskost, trevlig personal. Synd att man inte får pensionärsrabatt.Mat: 4/5
Maten var hygglig, kålpuddingen var saftig. Det måste understrykas att det är en lunchrestaurang för pensionärer och hantverkare i ett industriområde. Vill ni ha brunsås och färdigstekta pannkakor har ni kommit rätt, men det är inte pittoreskt.
Vi kom ca 14:15, mycket mat, enastående salladsbuffé! Det är rent och fräscht, den blå färgsättningen är härlig samt små, söta och skojiga citat här och där.
Husmanskost, helt ok. Lite tråkig lokal, bara.
Billigt men riktigt bra mat! Husmanskost i sitt bästa ess!
Alltid varm mat. Smakrikt.Mycket gott Kan varmt rekommenderas. Trevligt bemötande.
Här får du mycket fint lagad husmanskost till en rimlig peng. Väl värt att besöka vid lunchtid
Så god mat, trevlig personal. Rekommenderas.
Comment on this business

to add Blå Hästen Restaurang map to your website;