facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Blå Hallen Höganäs

Blå Hallen Höganäs

About

I ett av Höganäs industriminnen växer ett nytt kulturellt nav fram. En plats där mötet mellan människan, konsten och maten skapar en ny, levande atmosfär.



"Blå Hallen är Höganäs nya stora event och utställningshall. Byggnaden som har renoverats i sin första etapp har 3000 m2 total yta i bottenplan.Fastigheten tillhörde tidigare Höganäsbolaget och tjänade som lager och logistikhall för de tillverkade keramikföremålen.Nu har bottenplanet i den vackra tegelbyggnaden med tillhörande hall på närmare 2000 m2 renoverats och har en unik stämning med möjligheter till stora event, utställningar, konferenser, möten och mässor av olika slag.Vill ni hyra lokalerna till event, foto eller filminspelning kontakta oss."
Address: Bruksgatan 46, 26339 Höganäs
City: Höganäs
Zip Code: 26339



related searches: Blå hallen höganäs höganäs age, Blå hallen Stockholm, Gyllene salen
Similar places near
W Sportsmedia W Sportsmedia 367 meter W sportsmedia is an international sport marketing company with HQ in Höganäs, Sweden....
Eventtidning Eventtidning 491 meter Fantastisk föreställning av elever och lärare från Erik Ruhts kulturskola förstår att...
KullaPower KullaPower 551 meter Ett årlig tävlingsevent där vi lyfter fram flera olika sett att träna på. 2018 ligger...
Brand-SM Mjuktennis 2020 Brand-SM Mjuktennis 2020 2 km Brand-SM Mjuktennis 2020!
Fingrar Kan - Äsperöd Höganäs Fingrar Kan - Äsperöd Höganäs 4 km Fingrar Kan är en hantverksmässa som numera alltid genomförs i september.
Reviews
Ett mycket trevligt ställe att besöka under en julmarknad. Välorganiserat, lätt förtäring finns, musikkör, levande musik och olika julbås som försäljarna har till att visa upp sina allster i. Kort sagt där fanns mycket att titta på. Rekomenderar varmt att åka dit när de har julmarknad där.
Ljus och rymlig lokal med många möjligheter. Var där på en utställning med olika hantverkare/konstnärer - passade perfekt. Kanske lite stökigt på biytorna. Café/restaurang med OK utbud. Bra parkering.
Spännande lokal. Generöst tilltagen och uppmuntrande till kreativa event. Kul udda och äldre inredning.
Underbar öl och matmässa, god öl, läcker korv och trevligt folk. Själva lokalen var på tok för slamrig, sorlet var direkt störande, svajig akustik helt enkelt. Fast den ger chansen för stora sammankomster.
Lagom udda och trevligt ställe med massa spännande saker och människor
Fin mässlokal men väldigt fula och äckliga toaletter och det gick inte att köpa dricka? Loka såldes bara till lunchen men det fanns gratis ljummet kranvatten. Rekommenderar att ta med egen flaska med dryck för det var väldigt varmt i lokalen.
Hög nivå på utställarna under Kullareds första helg, se framemot ytterligare besök under dommaren
Ser ganska skrotig ut men till vissa evenemang går den att används än
Sommarens gallerior var jättefint upplagt med olika utställare och konstnärer. Här är en dahlia som jag köpte av Karl Fredrik på Eklaholm.
Ett positivt möte med en fin utställning med mycket inom garn världen.
Comment on this business

Directions to Blå Hallen Höganäs with public transportation


Höganäs Busstorget 140 meters
11
201
220
222
224
225
226
84
Höganäs Bruksgatan 200 meters
201
222
Höganäs Bruksskolan 210 meters
201
Höganäs Köpmansgatan 280 meters
201
Höganäs Kvickbadet 300 meters
201

to add Blå Hallen Höganäs map to your website;