facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Blå Krogen

Blå Krogen

About

Den bästa pizzerian i Hallstavik, med ett brett utbud på övrig mat och trevlig personal. Vi önskar er välkomna :)



"Resturang"
Address: Tulkavägen 25, 763 34 Hallstavik
Phone: (0175) 237 00
City: Hallstavik
Zip Code: 763 34



related searches:
Similar places near
Blå Krogen Blå Krogen 3 meter Det kanske är ett lunchställe. Jag är inte med silverskedar men detta är budget. Är m...
Restaurang Valhall Restaurang Valhall 361 meter Restaurang Valhall är en lunchrestaurang som hör till Holmens Pappersbruk i Hallstavi...
Reviews
Riktigt god pizza med tunn deg, fin smak och odentligt storlekMat: 5/5
Våra 4 pizzor och 1 sallad kom på ca 10 minuter och personalen var trevliga. Kvaliten på maten var helt ok bättre än förväntat för ett ställe som heter ”blå krogen” vattnet var välldigt gott och prisvärt var det. Parkering: Bra.
Det kanske är ett lunchställe. Jag är inte med silverskedar men detta är budget. Är man van vid någon typ av standard så är detta mer gör det själv. Kassörskan kan bokstavligen inte hälla upp en öl utan fick be om hjälp. Gick inte att ta nota utan man fick beställa i kassan. Aja. Man kanske tycker betyget är lågt men samtidigt finns det ingen anledning att det ska vara högre.
Ointresserad betjäning vad gäller hämtpizza, under magen på en orm Glömmer att slitsa pizzan samt glömde att lägga på Peppers in Nej ta en promenad till Roninn eller in till Hallstsviks centrum. Hälsar PeterMat: 1/5
Väldigt god och prisvärd mat. Vi har testat både grillbiffen med grillade grönsaker och ryggbiffen med potatismos och bägge var riktigt bra. Fråga efter deras hemsida rödbetssallad, den är gudomlig. Extremt trevlig personal, alltid trevliga och behjälpliga!
Trevlig personal, snabb service och god mat. Även trevliga trubadurkvällar då och då.
En liten sallad ingår till en familekebabpizza för fyra personer det borde vara 4 sallader. Dessvärre saknades någon form av kebabsås på pizzan vilket vi upptäckte när vi redan var hemma och skulle äta. Jag vet inte om det skall vara så eller om kocken helt enkelt glömde. Får två stjärnor pga mycket kebabkött.
Standard krog, bra pizzor, god lunch. Snabba på att få ut maten.Mat: 4/5
Pizza- och kebabrestaurang med det lilla extra! Fint och gott!
Stort utbud av olika maträtter. Alltid trevliga killar som jobbar. Schyssta priser. Supergoda pizzor
Comment on this business

to add Blå Krogen map to your website;