facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Blå Vägen och Spånga Blåband

Blå Vägen och Spånga Blåband

About

Blå Vägen och Spånga Blåband tillhör den samlade nykterhetsrörelsen och sociala ekonomin i Sverige. Blå Vägen är ett non profitföretag som erbjuder varor och tjänster till allmänhet och offentlig sektor.

Story

Spånga Blåband bildades år 1900. I början av 1990-talet började föreningen att arbeta med flyktingintroduktion och några år senare också med arbetsmarknadsverksamhet.

År 2007 startade kooperativet Blå Vägen Arbetsmarknadsverksamhet där Spånga Blåband ingår. Blå Vägen arbetar med att hjälpa människor i långtidsarbetslöshet och långvarig sjukdom tillbaka till arbete och ny livskvalitet. Vi arbetar på uppdrag av bl a Arbetsförmedlingen och Socialtjänsten.

Vi är leverantör av Stöd & Matchning, förstärkt arbetsträning, fördjupad bedömning, rehabiliteringstjänster m m

Spånga Blåband har verksamhet för alla åldrar. Öppet hus för barn på Skäftingebacken i Tensta, ungdomscafé på Värsta allé 7 i Spånga, äldreträffar i Tensta och i Sätra och massor av hantverkskurser.

Dessutom seminarier, föreläsningskvällar och opinionsbildande arbete. Allt i en öppen mångkulturell miljö där alla är välkomna.

Address: Skogängsvägen 59, 16341 Spånga, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-7958340
City: Spånga
Zip Code: 16341


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Blå vägen Sverige, Blå Vägen arbetsträning, Blå vägen orter, Blå vägen E12, Blå Vägen Skärholmen, Blå Vägen skärholmen öppettider, Blå vägen Umeå, Blå vägen Norrland
Similar places near
W&M Group AB W&M Group AB 2 km På vårt företag erbjuder vi dig som kund en mångsidig kompetens och hjälper dig gärna...
BusseXperten i Sverige AB BusseXperten i Sverige AB 2 km Väldigt serviceminded och duktiga, snabba på att ta in bilen för reparation.
MS Company MS Company 81 km Vi har goda nyheter till dig! Uppgradera din stil med ett vackert armband. Få ett GRA...
Comment on this business

to add Blå Vägen och Spånga Blåband map to your website;