facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Blackebergsgrillen

Address: Blackebergsplan 7 , Bromma 168 49, AB, SE
Phone: +46 8 26 70 19
City: Bromma
Zip Code: 168 49


Similar places near
Dao Beach Dao Beach 1 km
McDonalds McDonalds 3 km Bästa McDonalds i Västerort nära mig för jag bor i Åkeslund och maten smakar alltid b...
Max Max 4 km Hur lyckas man få ner påsen med fries upp och ner? Och. Varför får man inga servetter...
Bun Meat Bun Bun Meat Bun 4 km Vi hade tryffel burgare som var supergod andra typ burgare var något mindre goda. Res...
Poke Burger Poke Burger 6 km Riktigt imponerad och överraskad! En av de bättre smash-burgare jag ätit! Och jag har...
Reviews
Beställde en kebabtallrik. Rätten tog lång tid att tillagas och det märkte att den enda som arbetade där var överbelastad då han mest lät upprörd i telefon. Dåliga sittplatser. Sänkte atmosfären rejält. Maten var ändå helt okej, varken bra eller dålig. Absolut inte prisvärd då grillen har lyxpriser på sin mat.Mat: 3/5
Okej mat, bra service men dock jävligt höga priser på maten, liksom 129kr för 90g meny, men dock okej mat så det hade varit värt det ifall det låg mellan 115 och 99kr men dem är trevliga iallafall och ligger nära tunnelbanan så man kan ta med sig hem efter jobbet eller skolan Jag vet att jag har ett skumt namn, jag gjorde det när jag var typ 12 och har inte pallat ändra det sen dess
Bra grillkiosk. Gillar kebaben m. orientdressing. Trevlig personal. Nära till Hemköp och Jhonnys om familjemedlemmarna vill ha olika mat Barnvänlighet: Finns mat som barnen gillar, korv och hamburgare. Parkering: Finns ganska många.
Det är här det händer ..knark familjen och kö
Det här är en fantastisk grill. Det är sunkig snabbmat, men det är den bästa sunken du någonsin käkat! Det är lite farligt för när man går förbi här på vägen hem från jobbet är det svårt att låta bli, så bra är sunket. Men det som är bäst är grabbarna som jobbar däri, varma glada och trevliga. Lite stressade ibland så du får hålla lite koll på om du ska ha något speciall på ordern, men annars 5/5 Toasters!
Gått hit i flera år och de har alltid hållit måttet! Rekommenderat
Ligger mitt i torget och är väldigt gott och trevligt
Bästa grillen! Härlig tunnbrödsrulle och jättegod falafeltallrik.
De borde sitta inne för brott mot genevakonventionen. Sämsta kebaben jag någonsin stoppat i min mun. Ville på riktigt göra olagliga saker som inte hör hemma i en google review mot kiosken efter att ha ätit där. De har tur som fortfarande driver sin verksamhet för det är fanimej ett brott mot männskilgheten. Har man ketchup och hamburgerdressing på kebab med bröd borde man fan inte få servera mat.
Jättegod mat, trevlig personal. Fem av fem från mig!
Comment on this business

to add Blackebergsgrillen map to your website;