facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Blended Media AB

About

Vi är en digital fullservice webbyrå i Torslanda med kunden i fokus. Vi levererar modern kreativ design och hjälper kunder kommunicera med sina kunder, digitalt och analogt.



"Personlig reklambyrå med fokus på digital kommunikation, webbdesign och utveckling, SEO och marknadsföring"
Address: Andalen 80, 42338 Torslanda
Phone: +46709778214
City: Torslanda
Zip Code: 42338



related searches: Blended media ab review
Reviews
Jobbat med Pierre och Blended i ett halvår med Ictechs nya hemsida. Den blev över förväntan och likaså samarbetet. Han har ovanligt bred kompetens i alla områden inom webb, foto, film, design och är väldigt smidig och snabb att samarbeta med. Rekommenderar att ta hjälp av Blended!
Vi har jobbat med Pierre under flera år i olika webbprojekt för Greencarrier Group och vi har alltid varit supernöjda med resultatet. Han är väldigt erfaren och har bred kompetens i såväl webbutveckling som grafisk formgivning och design. Han är snabb, effektiv och lösningsfokuserad. Kan varmt rekommendera honom.
Inom event och sport är det viktigt att kunna lösa web-problem snabbt och smidigt. Pierre ger oss en omedelbar support och hittar kreativa lösningar på alla sorters utmaningar. Mattias Dahlstrom, Race Director, M32 World
Blended Media AB har hjälpt oss på Stiftelsen Svenska Kryssarklubbens Seglarskola under ett par år nu. Alltid snabb respons och bra jobb. Uppskattar speciellt förståelsen och produktiviteten!
Vi är väldigt nöjda med Pierres arbete, han var både lyhörd och professionell. Vi fick även mycket bra respons från våra kunder. // Karl-Johan Rosin Affärsområdeschef på Devport
Vi använder Pierre till: webbutveckling, ehandel, mässdesign, grafisk formgivning, annonser… Till nästan allt faktiskt. Och vi är så nöjda! Petra Liljeblad, Marknadsansvarig Diesel Power
Pierre ger dig professionell rådgivning hela vägen från affärsidé till kommersialiserad produkt och kompetent stöd från visuell identitet, grafisk profil, dokumentation, foto & film till optimerade hemsidor.
Toppenhjälp av Pierre på Blended Media AB med att lösa den nya layouten på vår hemsida. Skönt att jobba med en snabb och kunnig samarbetspartner. Rekommenderas!
Comment on this business

to add Blended Media AB map to your website;