facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Blentarps Gästgifveri

Blentarps Gästgifveri
"Ett underbart litet ställe med all mat lagad från grunden! Här äter du lunch, A la Carte, pizza och dricker allt från vatten till öl,cider, eller vin. Vi fokuserar på husmanskost med en tvist!Vi har också 4 fräscha dubbelrum till uthyrning se gärna vår hemsida"
Address: Gamla vägen 2 , Sjöbo 270 35, M, SE
City: Sjöbo
Zip Code: 270 35



related searches: Tolånga 17, Sjöbo Gästis, Östarps Gästgivaregård
Reviews
Efter en skogspromenad i Snogeholms fritidsområde åt vi julbord på Blentarps Värdshus. Helt fantastiskt gott. Genuint och äkta skånsk mat med dopp i grytan, vildsvinsskinka, viltpaté, risgrynsgröt och allt annat som hör till. En mycket fin upplevelse.
Bästa maten o trevligaste personalen ett stort föredöme för Restaurangbranschen Blentarps Värdshus Bästa utflyktsmål Chrille o Göran
Jag kan inte minnas när jag senast åt så dåligt. Ostpanerad schnitzel hette det, men det smakade bara ägg. Typ kött i omelett. Tomatsås och ris till, tillagat på ett sätt som förde tankarna till skolbespisning. Kokta burkchampinjoner och baconbitar ovanpå. Vi tog några skivor bröd för att försöka bli någorlunda mätta, men detta spottades snabbt ut eftersom smöret verkade ha kryddats med mögelost !. En obehaglig överraskning, tyckte vi, eftersom det inte framgick någonstans att smöret inte smakade smör. Ja men salladen då? Någon oidentifierbar inlagd grönsak på ett fat, skuren tomat på ett annat och ett par skålar med sill. Vi åt oss så mätta som möjligt på honungsmelonen för den var det enda som smakade gott. Helt obegripligt. Vi hoppas att gårdagens lunch var ett dystert undantag, men vi kommer inte att återkomma för att utreda detta. Två stjärnor istället för en därför att personalen var trevlig och för att vi inte verkar ha blivit magsjuka, det var vi oroliga för igår...
Hit vill jag komma ofta, ofta! Sååå gott och vällagat. Dessutom en service och trevligt bemötande utöver det vanliga! Vi var tre vuxna och tre barn. Alla fick något efter sin smak och åt med god aptit. Åk hit, ni som längtar efter något extra!
Gemytligt ställe! Serviceminded och schysst mat.
Mycket god och vällagad mat. En meny som säkert alla hittar något på som passar. Ett plus för att det finns olika storlekar på samma rätt, t.ex. plankstek. Prova gärna på deras lunch också.
Vi bad Eva och Peter om en lite extra speciell söndagsmiddag där kocken själv får välja meny. Vi möttes av en upplevelse vi kommer minnas länge! Förrätt: Toast med äppelsallad på yoghurt, skrapad råbiff med Calvados, rökt vildandsbröst, cumberlandsås och riven pepparrot Huvudrätt: En fantastisk mat-souflé på begtunga-roulader fyllda med hummerstuvning och sherry, sauce lady Currzon och ciselerade champinjoner Efterrätt: Krokantbotten med tiramisu-creme, apelsin-skivor och granatäpple BLAND DET GODASTE VI ÄTIT PÅ MYCKET LÄNGE! Det är fantastiskt att få uppleva sådan mat-kompetens i vårt lilla Blentarp. Balans och elegans, innovation med tradition, rakt igenom fantastiskt gott. VI ÄR SÅ GLADA FÖR VÅRT VÄRDSHUS, SÄRSKILT I DESSA PRÖVANDE TIDER. TACK!
Väldigt bra mat och god service. Ringde till stället och var hur serviceminded som helst. Testa deras köttbullar, potatismos och rårörda lingon. Allt smaka jättebra och tog två portioner då det var så gott! Sen fick man kaffe och kaka efter det. Toppen!
Beställde ett gäng pizzor och en grekisk sallad Pizzorna är vi återkommande på och väldigt goda! Dom som driver Blentarps värdshus är genuina i det dom gör och väldigt varma personer. Dock förstår jag inte logiken i pizza kostar 60-70 kr och en grekisk sallad i den storleken utan kött för 115kr är en aning för mycket tyckte sällskapet nog. Men kommer tillbaka utan problem, om inte annars för goda pizzorna.
Fantastisk och genuin mat, bör inte missas. Vi har varit där flertalet gånger och aldrig blivit annat än perfekt bemötta. Förstår mig INTE på de recensenter som klagar på service/bemötande, jag kan inte alls förstå hur ägarna kan uppfattas på detta sätt!Tjänst: 5/5
Comment on this business

to add Blentarps Gästgifveri map to your website;