facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Blipfly

Blipfly

About

Blipfly´s smarta visitkort, "Blippa" era kunder er kontaktinformation direkt in i sina telefoner...med hjälp av den senaste NFC tekniken, hur användbart är inte det? från 25 ex på 3 dagar. Beställ NU!



"Trådlöst via NFC- Near Frequency Communication, Vi trycker dina Visitkort i fyrfärg och "laddar" dem med er valfria digitala aktion sänd trådlöst över din V-card i ett ögonblick, skicka ett mail/sms eller varför inte öppna en webbsida /HTML länk mm. Digitala Blipcard tar dig längre, lämna ifrån dig något som inte åker i papperskorgen, som grädde på moset så kan vi nu ge dig statistik på hur många och vems kort som interagerats...välkommen till framtiden.Korten bygger på samma NFC teknik som alla banker använder till sina betalkort, som man "Blippar" på betalterminalen.lägg ditt visitkort på kundens telefon och "BLIPP" så har de ditt V-card och kopplas direkt till er produkt eller dyligt. beställ i dag."
Address: Smedjegatan 47, 352 46 Växjö, Suède
Phone: 0470740050
City: Växjö
Zip Code: 352 46


Similar places near
Mediapac Mediapac 0 meter Skapa din egen videobroschyr, otroligt användbart för lyxigare produktpresentationer ...
PixelPappa PixelPappa 3 km En design och kommunikationsbyrå som erbjuder tjänster som Senior UX Officer, innovat...
Minn Marknad & Innovation Minn Marknad & Innovation 38 km En sida för nätverkande och kommunikation mellan företagare och företagsamma
Comment on this business

to add Blipfly map to your website;