facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bliss Dance Academy

Bliss Dance Academy

About

Välkommen till Bliss Dance officiella Facebook sida, coolaste dansskola för barn mellan 8-14 år. Här finner du nyheter och information kring kurserna.

Story

Bliss är Sverige största dansskola för dig mellan 8-14 år, det är en danskurs som lär ut riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna.

Danskurserna finns i de två dansstilarna Bliss Disco och Bliss Street där åldrarna är uppdelade från 8-11 år och 12-14 år.
I Bliss Dance Academy finns Sveriges coolaste dansinstruktörer och som får dig att utvecklas, ha kul och bli hur duktig som helst. Alla har genomgått en gedigen grundutbildning samt fortbildning varje termin. Varje termin består av 10 veckor. På vårterminen avslutas det med en sprakande show och på hösten bjuds det in till ett Bliss Party i danssalen.

För mer information och hur man bokar sig gå in på vår hemsida www.blissdance.se



"Be Sporty finns för att sätta Sveriges barn i rörelse. Sedan starten 2003 har över 130 000 barn deltagit i våra idrotts- och danskurser. Vi anser att barn ska få uppleva glädjen i att få upp pulsen. Då blir idrott kul och en grund för ett liv i rörelse byggs.Välj den aktivitet som passar ditt barnHos oss hittar du det bredaste utbudet av idrottskurser för barn:Funkykidz - barndans 2-8 årBliss Dance Academy - dans för dig 8-14 årFlipkidz barngymnastik - 2-8 årTrix Bollskola med fotbollsinriktning - 2-6 årSportlekis prova på olika idrotter - 2-6 år"
Address: Västergatan 27, 434 30 Kungsbacka
Phone: 0771-444100
City: Kungsbacka
Zip Code: 434 30



related searches: Funkykidz, Flipkidz, Sportlekis, Besporty, Knatteskutt, Bliss dance Malmö
Similar places near
Kungsbacka Dansklubb Kungsbacka Dansklubb 248 meter Tråkigt lokala okej upp läg
The Dancehall College The Dancehall College 1 km Dancehall & afrobeat danskurser KUNGSBACKA Tors kl 17.30 ungdom, kl 18.30 vuxen MÖ...
Reviews
Vi hade en väldigt bra ledare som var så fin med barnen! Min 3-åring hade också väldigt kul. Däremot är 1800;- för 10 tillfällen om nu småbarnen lyckas hålla sig friska alla 10 ggr, vilket inte är särskilt troligt under hösten värsta rånet för småbarnsföräldrar och de kunde inte ens kosta på barnen en medalj på avslutningen.
Väldigt kul att se vår väns dotter. Bra ordnat!
Väldigt trevlig tillställning som både uppskattades av dansare och lillasyskon
Härlig show och fint att se att oavsett de va stora grupper eller bara 1 barn i gruppen så fick alla vara med. Nackdelen var kostnaden för entre. Dyrt för både vuxna och barn.
Min dotter är snart 9år och hon har gått sedan hon var 2 år Funky Kids och nu Blizz. Hon är så nöjd och glad på sin dans. Hon har utvecklat så mycket. Super grymma tränare. Trevliga och hjälpsamma personal. Alltid snabbt svar och bra information. Rekomenderar alla barn! Men litet minus att det är lite dyrt.
Min dotter Ida har gått på Funkykidz i snart 4 år. Hon älskar gå dit för leken, musiken och såklart dansen! Vi upplever att kombinationen av lek och dans bakas ihop på ett bra sätt och blir därför en bra balans i utvecklingen inom dans. Vi är jättenöjda!
Bra ledare som var seriös och engagerad! Grabben som är tre år gillade Flipkidz och det var ett strukturerat och bra upplägg.
Bra musik, mellanfilmerna kunde varit kortare. Framförallt hålla det i billigare lokal för 250kr pp är alldeles för dyrt för många familjer.
Bortkastad tid både för barn och föräldrar .. "ledarna" som är där har ingen koll/kontroll på barnen. 2 ledare på många barn. Sista tillfället förra året kom man inte ens in i hallen för taggen inte funkade .. Ficl vända hem med en pojke som var ledsen. Oseriöst helt enkelt. Bortkastad tid och pengar.
Kul med stor scen för barnen men de minsta blir lite för rastlösa med så mycket väntan.
Comment on this business

to add Bliss Dance Academy map to your website;