facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Blixt Sport Fiske & Fritid AB

Blixt Sport Fiske & Fritid AB

About

Västerbottens mest välsorterade sportfiskebutik. VI säljer även fritidsbåtar, Mercury motorer, Raymarine båtelektronik och Respo båtvagnar och trailers.

Address: Björnvägen 9, 90640 Umeå, Suède
Phone: 090774070
City: Umeå
Zip Code: 90640


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: Blixt Sport Umeå, Jaktia Umeå
Similar places near
Ditec Umeå Norr Ditec Umeå Norr 204 meter Prisvärt plåtskadearbete.
Getcamping.se Getcamping.se 5 km Beställer nästan uteslutande mina camping grejer härifrån. Snabb leverans, bra servic...
Flies Flies 12 km Webbshop med inriktning på flugor, flugbindning och flugfiskeutrustning.
Reviews
Norrlands bästa fiskebutik, här finns ju allt man kan tänkas behöva inför fisketuren
Alltid bra hjälp och tips om fiske ställen
Köpte en Raymarine 12tums GPS för 14000kr inklusive ett sjökort värt 1500kr och blev lovad att alla funktioner skulle fungera såsom autorutt, djupkartor mm När jag väl installerat den och läst instruktionsboken på 84 sidor eller nåt så fungerade inte autorutten. Ringde och bad om hjälp och en Johan tror jag han hette skulle ringa och guida mig 3 dagar senare ringde jag igen och fick till svar att han hade fullt upp men han lovade att den där Johan skulle ringa upp. Men fick ett nr till Raymarine så jag kunde ringa själv men dom svarade aldrig. Efter en månad blev jag less och besökte butiken, sökte rätt på den där Johan som först sa att det var en inställningsfråga, men när han skulle visa mig så lyckades inte han heller. Han nyttjade då en livlina och ringde support som sa att det satt fel sjökort i GPSen. Jag frågade då om jag fick byta in det sjökortet som dom sålt in för 1500kr till det jag skulle ha för dom funktionerna jag efterfrågade men icket. Nu hävdar den där Johan eller vad han nu hette att det var ett gratis sjökort som alla fick med när man köpte en GPS och att jag måste köpa ett nytt för 2800kr c:a och att mitt var inte värt något. Är det service eller att ta ansvar när man sålt fel grejer så har jag högre krav. Nu har jag en GPS för 14000kr som saknar exakt dom enda funktionerna jag efterfrågade och fick absolut ingen hjälp med att lösa det. Riktigt dåligt och detta gör att jag köper det jag behöver från denna butiken på internet istället till lägre kostnad och låter bli att stötta lokalt.
Fick vänta 2,5 veckor på en tätning som skulle komma på två dagar. När den väl kom var det fel tätning. :
Bra affär, trevlig personal och bra service. Fina flugor till försäljning för oss flugfiskare.
Bästa sortimentet och dr bjuder alltid på ett trevligt snack.
Här finns allt för sportfiskaren och lite till, topp
Bra fiskebutik har det mesta
Bra service där. Var just nu lite mindre varor men man ser ändå att deras utbud är stort och helt ok priser personalen var hjälpsama ! Man ska inte vara blyg för att fråga om hjälp !
Landets bästa och proffsigaste sportfiske butik med unikt utbud med lokala hantverkare. Verkligen personligt och de bjuder på billigt gott fika.
Comment on this business

Directions to Blixt Sport Fiske & Fritid AB with public transportation


Umeå Mårdvägen 70 meters
5
Fogvägen E12 92 70 meters
17
176
Umeå Fogvägen 140 meters
1
120
176
2
5
Umeå Vargvägen 180 meters
5
Umeå Formvägen 200 meters
2

to add Blixt Sport Fiske & Fritid AB map to your website;