facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Blodgivningscentralen Uddevalla Sjukhus

Address: Uddevalla
Phone: +46 10-435 30 25
City: Uddevalla



related searches: Boka tid blodgivning, GeBlod
Reviews
På ögonmottagningen jobbar en läkare med storstadskomplex. "Så kanske man kan göra i Stockholm men inte här." Sur och fruktansvärt otrevlig mot min son som då är 12! Vad hon har emot stockholmare vet jag inte men att bete sej så mot ett barn är inte acceptabelt. Så skäms på dej kvinna!
Suverän service fick jag vid brockoperation, tack Mårten och ”gänget”.
Att kunna åka in för en enkelt blod prov på Kem/lab på Uddevalla sjukhus. Går inte här måste bokas tider. Så fruktansvärt dålig service. Istället får man åka 6,5 mil enkel väg till Sahlgrenska. I Stenungsund på närhelst också endast bokade tider. Sjukvården kan inte bli sämre i detta land. Tagbort landstinget och gör en enda myndighet för vården. Samt ta bort en massa onödig personal och anställ läkare på enbart fasta tjänster. Inga staffetläkare överhuvud taget. Hårda språkkrav på läkare och vårdpersonal
Man kommer på lördag med ett stackar människa till akuten som ha ramlat och eventuell brutit foten. Man är glad, för det är inte många förrän en. Sjuksköterskor som ser på foten sänder en så til jourcentralen for att en läkare ska skriva en remiss till röntgen, som är bara 100 m fra den platsen man just befinner sig. I snö och is med kryckor. Man åka dit, läkaren skriver en remiss till röntgen, så överraskande. Sen åka man tillbaka till NÄL och sätter sig till röntgen. Etter röntgen kommer ett människa och säga vad i väntrummet, det var inget, du kan gå hem.
Mycket bra! Önskar, som Bohusläning, man kunde få all vård där, och slippa åka drygt 2 mil till, till NÄL.
Alltid bra på ögon
Går på diabetesmottagningen sedan 1 år tillbaka. Inte lätt att byta när man gått större delen av sitt liv på samma mottagning men jag älskar all personal, omvårdnad och vård jag får på diabetesmottagningen på Uddevalla Sjukhus. Tack!
Underbar personal hos tandläkarn
Katastrofalt dåligt att det är sådana telefonköer till en speciell mottagning så man måste vänta tills nästa dag. Om man ens kommer fram då. Man borde definitivt bli kopplad så man blir uppringd istället. Det kan ju vara något viktigt man behöver fråga om.
Diabetesmottagningen är helt värdelösa, försöker få död på deras patienter. Gå aldrig hit
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Blodgivningscentralen Uddevalla Sjukhus.

Uddevalla blood bank

opening hours, reviews, map, satellite view. Blodgivningscentralen Uddevalla Sjukhus address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Blodgivningscentralen Uddevalla Sjukhus. On this website you can share your comments and experiences about Blodgivningscentralen Uddevalla Sjukhus with other people.

to add Blodgivningscentralen Uddevalla Sjukhus map to your website;



Similar places near