facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Bloms Begravningsbyrå, Skövde

Bloms Begravningsbyrå, Skövde

About

På Bloms Begravningsbyrå jobbar vi efter mottot "Vår omsorg - Din trygghet".

Story

Bloms Begravningsbyrå är en väletablerad byrå som startade 1927.

Vi har jour dygnet runt. Finns vi inte på kontoret har vi telefonpassning som tar emot ditt samtal och för informationen vidare till oss.

Med vårt motto "Vår omsorg - Din trygghet" vill vi betona att vi månar om att begravningen ska få vara ett personligt avsked. Den som mist en anhörig ska kunna känna sig trygg i att vi tar hand om hela begravningen på ett professionellt sätt.

Efter begravningen kan vi erbjuda hjälp med bouppteckningen, men vi kan även hjälpa till med övriga familjejuridiska frågor.

Vi kan hjälpa till med beställning av gravsten eller kompletterande gravering på en redan existerande sten. Vi säljer även gravtvätt till stenen.

På byrån har vi också ett brett sortiment av gravljus och gravlyktor till försäljning.

Vi förmedlar även minnesgåvor.

Välkommen in till oss!



"Bloms Begravningsbyrå i Skövde finns till din hjälp dygnet runt på tel 0500-41 30 94.Vi är en trygg, auktoriserad begravningsbyrå som erbjuder komplett hjälp med begravningar & familjejuridik, i Skövde och omnejd.Hur gör man när det ofattbara har hänt, när en nära anhörig har avlidit? Det är då helt naturligt att sorgen verkar förlamande och att allt som ska tas om hand känns övermäktigt. Då är du varmt välkommen att kontakta oss för information och vägledning. Vi stöttar och hjälper dig i din svåra stund. Här finns människor som är vana och kunniga när det gäller att hantera allt det praktiska kring ett dödsfall. Vår uppgift är att visa vilka valmöjligheter som finns och att hjälpa till med allt som måste ordnas. Varmt välkommen!"
Address: Varnhemsgatan 20 E, 54131 Skövde
Phone: 0500413094
City: Skövde
Zip Code: 54131


Opening Hours

Monday: 08:30 - 16:30
Tuesday: 08:30 - 16:30
Wednesday: 08:30 - 16:30
Thursday: 08:30 - 16:30
Friday: 08:30 - 16:30


related searches: Fenix begravning minnessida, Mariestads begravningsbyrå dödsannonser, Söka avlidna personer i Sverige, Fonus minnessidor, Falköpings Tidning dödsannonser
Reviews
Jag och min syster använde oss av Bloms begravningsbyrå då vi förlorade vår pappa Ove för drygt 3 år sedan. Vi fick väldigt mkt stöd och hjälp i att planera den, för vår pappa, finaste begravning vi kunde ha önskat för honom. Jag kan varmt rekommendera er att vända er till Bloms. Stort tack ifrån oss, till alla som var inblandade i planeringen och utförandet av dagen.
Bästa valet i Skövde
Comment on this business

to add Bloms Begravningsbyrå, Skövde map to your website;